Libnet.ro
UNICEF

05:30

Nuclearelectrica, cea mai mare crestere din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nuclearelectrica, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 2,88% raportat la euro, in perioada 10-17 septembrie, avand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai mare surpriza din istoria rugbyului: Japonia invinge dubla campioana Africa de Sud

Clarvazatorii au avut dreptate cand au spus ca in septembrie se va intampla ceva nemaivazut si intr-adevar s-a intamplat, sambata seara, pe terenul din Brighton unde Japonia a produs cea mai mare surpriza din istoria rugbyului invingand dubla campioana mondial Africa de Sud.

Avertisment din partea britanicilor: in Occident se va instala cea mai rece iarna din ultimii 50 de ani

Britanicii au anuntat ca in urmatoarele luni o sa se instaleze cea mai rece iarna din ultimii 50 de ani, relateaza B1 TV. Englezii spun ca se asteapta ca ninsorile abundente sa puna stapanire pe Europa.

FOTO Cea mai mare halda ecologica din S-E tarii se afla la Balteni-Olt

Judetul Olt are, de cateva zile, una dintre cele mai mari halde ecologice din sudul tarii. Este vorba despre un prim bloc de colectare a deseurilor menajere din judet cu o capacitate de 880. 000 mc, totalul urmand sa ajunga la 3. 000 mc. Lucrarea a fost receptionata de reprezentantii Consiliului Judetean Olt la doi ani de la demarea lucrarilor in comuna Balteni, aflata la 16,5 kilometri de Slatina.

VIDEO O echipa de ingineri din Belfast a stabilit un nou record mondial pentru cea mai mare constructie executata din piesele jocului Meccano

O echipa de ingineri, studenti la arhitectura, a stabilit un nou record mondial, construind un pod de 30 de metri, deasupra raului Lagan din Belfast, numai din piesele de constructie ale jocului Meccano. Intreaga constructie a fost executata din 11. 000 de piese din metal si 70. 000 de piulite si suruburi.

Tarile din care vin refugiatii: in primele trei luni ale anului, kosovarii reprezentau cea mai mare parte a imigrantilor europeni

Din ce in ce mai multi imigranti si refugiati sosesc in Europa, fugind de persecutii, de razboi si de saracie. O persoana din 122 din lume este acum fie refugiata, fie gonita din locurile natale sau solicitanta de azil in alte tari, deoarece lumea este un dezastru, potrivit sefului agentiei pentru refugiati UNHCR) a Organizatiei Natiunilor Unite ONU).

Cel mai mare papuc din lume poate fi admirat in Piata Sfatului

Zilele culturale maghiare aduc in acest weekend un targ culinar cu specific unguresc, dar si multe surprize. Marea atractie va fi cel mai mare papuc din lume care va fi expus in Piata Sfatului.

Cea mai frumoasa cladire din Baragan, deschisa publicului. Casa in care s-a scris istoria cinematografiei romanesti, o bijuterie arhitectonica

Sub umbrela Zilelor Europene ale Patrimoniului, calarasenii au astazi ocazia sa viziteze cea mai frumoasa cladire istorica din Baragan. Ziua portilor deschise la Directia de Cultura, care functioneaza in casa-monument a instaritilor Ana si Marinache Popescu, incepe sambata, 19 septembrie, la ora 10.

Cursul valutar imbogateste bancile furate. BEM a obtinut venituri de 19 ori mai mari decat cea mai profitabila banca din Moldova

Banca de Economii, Banca Sociala si Unibank, aflate in proces de lichidare, au inregistrat cresteri ale veniturilor din dobanzi, taxe si comisioane, insa cei mai multi bani au fost obtinuti din diferentele de curs valutar, suma fiind cu mult mai mare decat ale celorlalte banci care functioneaza in regim normal.

Este cea mai buna atractie turistica din lume si cel mai probabil nu ai fost aici. Doar 1.268 de romani o viziteaza

Templul hindus Angkor Wat din Cambodgia a fost numit cea mai buna atractie turistica din lume de catre ghidul Lonely Planet , iar anul acesta doar 1. 268 de romani ajung sa-l viziteze. Cifra este extrem de mica daca ne gandim ca in Grecia, cea mai.

Cea mai recenta dovada ca dronele sunt surprinzator de capabile

Dronele comerciale sunt niste creatii relativ recente, dar modul in care acestea se comporta incepe sa para surprinzator de futurist. in teorie, dronele sunt niste gadgeturi cu o functionalitate destul de redusa. Sunt capabile sa zboare si, de cele mai multe ori, au la bord o camera de filmat. Adevaratele lor abilitati sunt insa desprinse [] Cea mai recenta dovada ca dronele sunt surprinzator de capabile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )