Libnet.ro
UNICEF

07:00

Energie si agricultura: Unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara cumpara o firma a lui Ioan Niculae

Hotnews Hotnews,
 Energie si agricultura: Unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara cumpara o firma a lui Ioan Niculae

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care compania Tinmar Energy S. A, unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara, intentioneaza sa preia Intercereal SA, firma din Ialomita care se ocupa de productia si comertul cu cereale, detinuta de controversatul om de afaceri Ioan Niculae, prin InterAgro. continuă pe Hotnews

Unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti cantareti a devenit tatic. Anuntul i-a luat prin surprindere pe fani

Unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti din lume, Ed Sheeran, a anuntat pe contul de Instagram ca a devenit tatic pentru prima oara. Artistul in varsta de 29 de ani s-a casatorit anul trecut cu Cherry Seaborn.

Unul dintre cele mai ambitioase demersuri NASA ca sa aflam ce-i in Univers

Chiar daca NASA are multe abilitati tehnologice, poate avea inca greutati trimitand date de la misiunile spatiale indepartate inapoi pe Pamant si invers. Este unul dintre motivele.

Unul din cei mai bogati afaceristi din Moldova a murit in urma unui accident de bicicleta

Florin Cusiac, patronul Olint Radauti, era pasionat de mountain-bike. Ultima cursa i-a fost insa fatala. Se plimba alaturi de mai multi prieteni pe dealurile din Radauti. Barbatul de 44 de ani s-a dezechilibrat, iar in cadere s-a lovit de mai multe ori la cap. Cei care il insoteau i-au acordat primul ajutor pana la sosirea ambulantei, insa la spital afaceristul s-a stins.

Cei mai buni furnizori de gazduire web din anul 2020

Oferta de gazduire web este extrem de variata. Fiecare furnizor are puncte forte si puncte slabe, da.

Unul dintre cei mai apreciati politisti, Radu Gavris, prim adunct al sefului Politiei Capitalei, detasat la Harghita de seful demisionar al Politiei Romane

Inainte sa-si dea demisia, chestorul Liviu Vasilescu l-a detasat pe comisarul-sef Radu Gavris pe o perioada de 6 luni in functia de adjunct al inspectorului sef al Inspectoratului de Politie Judetean Harghita. Gavris era prim-adjunct al sefului Politiei Capitalei.

Firmele private care angajeaza cei mai multi romani. Surprize pe primele doua locuri

Romanii, asaltati de posturile de la firmele private! Ce surprize ii asteapta pe angajatori pe primele doua locuri. Firmele private angajeaza! Ce surprinze vin pentru romani? Companiile private recruteaza angajati, iar romanii care si-au pierdut locul de munca din cauza crizei sanitare au acum optiuni bune in vizor. Doi grei mari retaileri alimentari sunt pe .

Zeci de persoane fara adapost dorm pe strada in Marea Britanie, pe una dintre cele mai exclusiviste strazi din Londra. Multi dintre acestia ar putea fi romani

Zeci de persone fara adapost au fost vazute dormind pe jos pe una dintre cele mai exclusiviste strazi din Londra, la cativa metri de un hotel de cinci stele. Conform unui angajat al unui magazin de strada Park Lane, majoritatea persoanelor sunt din Romania si isi fac aparitia dupa ora 20:30, in fiecare seara.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda, clipe de panica. Ce au patit cei doi intr-un bloc

Cleopatra Stratan si Edward Sanda formeaza unul dintre cele mai tinere si mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi indragostiti au avut parte de o patanie zilele trecute, cand au mers in vizita la o prietena. Artistii au abordat subiectul pe retelele sociale, povestindu-le fanilor ca s-au speriat destul de tare. Mai multe detalii, .

Alegeri locale 2020. Top 5 cei mai controversati candidati: Cine e politicianul care a aparut alaturi de un tablou nud intr-o sedinta online

Alegerile locale bat la usa. Mai sunt cateva saptamani pana cand cetatenii vor fi chemati la urne, iar oferta electorala este una variata. in contextul pandemiei regili speciale au fost create atat.

Buzaul ramane in topul judetelor cu cei mai multi beneficiari de ajutor social

Potrivit Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala, in luna iulie 2020, au beneficiat de acest ajutor social 9. 011 de buzoieni. Cea mai mare valoare a sumei medii platite a fost inregistrata in judetele Salaj, Brasov 311,94 si Covasna.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )