Libnet.ro
UNICEF

17:15

Firmele private care angajeaza cei mai multi romani. Surprize pe primele doua locuri

Playtech Playtech,
Firmele private care angajeaza cei mai multi romani. Surprize pe primele doua locuri

Romanii, asaltati de posturile de la firmele private! Ce surprize ii asteapta pe angajatori pe primele doua locuri. Firmele private angajeaza! Ce surprinze vin pentru romani? Companiile private recruteaza angajati, iar romanii care si-au pierdut locul de munca din cauza crizei sanitare au acum optiuni bune in vizor. Doi grei mari retaileri alimentari sunt pe . continuă pe Playtech

Dr. Virgil Musta, despre inceperea anului scolar: Cei mai multi copii care contracteaza virusul sunt asimptomatici si devin periculosi pentru ceilalti membri ai familiei

Dr. Virgil Musta, medic infectionist la Spitalul Victor Babes din Timisoara, sustine deschiderea scolilor pe 14 septembrie, insa trage si un semnal de alarma in acest sens, spunand ca numarul de.

Buzaul ramane in topul judetelor cu cei mai multi beneficiari de ajutor social

Potrivit Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectie Sociala, in luna iulie 2020, au beneficiat de acest ajutor social 9. 011 de buzoieni. Cea mai mare valoare a sumei medii platite a fost inregistrata in judetele Salaj, Brasov 311,94 si Covasna.

Unde este cea mai adanca gaura din lume. Multi romani nu stiu raspunsul la aceasta intrebare

Unde este cea mai adanca gaura din lume si cum a fost formata aceasta? Este mai adanca si decat cel mai cunoscut punct al oceanului Groapa Marianelor. Unde este cel mai adanx loc din lume? Ajunge la scoarta terestra Cel mai adang loc din lume este asa cunoscuta Gaura de foraj Kola, care se .

Unul din cei mai bogati afaceristi din Moldova a murit in urma unui accident de bicicleta

Florin Cusiac, patronul Olint Radauti, era pasionat de mountain-bike. Ultima cursa i-a fost insa fatala. Se plimba alaturi de mai multi prieteni pe dealurile din Radauti. Barbatul de 44 de ani s-a dezechilibrat, iar in cadere s-a lovit de mai multe ori la cap. Cei care il insoteau i-au acordat primul ajutor pana la sosirea ambulantei, insa la spital afaceristul s-a stins.

Energie si agricultura: Unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara cumpara o firma a lui Ioan Niculae

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care compania Tinmar Energy S. A, unul dintre cei mai mari furnizori de energie din tara, intentioneaza sa preia Intercereal SA, firma din Ialomita care se ocupa de productia si comertul cu cereale, detinuta de controversatul om de afaceri Ioan Niculae, prin InterAgro.

Unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti cantareti a devenit tatic. Anuntul i-a luat prin surprindere pe fani

Unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti din lume, Ed Sheeran, a anuntat pe contul de Instagram ca a devenit tatic pentru prima oara. Artistul in varsta de 29 de ani s-a casatorit anul trecut cu Cherry Seaborn.

Horoscopul dragostei. Care sunt cele mai loiale zodii: in ce barbati poti sa ai incredere

Cand te gandesti la caracteristicile pe care le pretuiesti intr-adevar intr-un partener, loialitatea va fi probabil cap de lista. in timp ce oricine poate alege sa fie loial, anumite semne zodiacale sunt cele mai loiale partenerilor lor, potrivit expertilor in astrologie. Horoscopul dragostei Adevarul este ca toate cele douasprezece semne astrologice au darurile lor unice .

Alegeri locale 2020. Top 5 cei mai controversati candidati: Cine e politicianul care a aparut alaturi de un tablou nud intr-o sedinta online

Alegerile locale bat la usa. Mai sunt cateva saptamani pana cand cetatenii vor fi chemati la urne, iar oferta electorala este una variata. in contextul pandemiei regili speciale au fost create atat.

Vaccinurile pentru Covid-19 dezvoltate de Rusia si China sunt bazate pe un virus de raceala comuna la care au fost expusi multi oameni

Vaccinurile pentru Covid-19 dezvoltate de Rusia si China sunt bazate pe un virus de raceala comuna la care au fost expusi multi oameni, ceea ce le poate limita eficacitatea, potrivit unor experti citati de Reuters.

Cine-s gigantii care dau tonul in economie: companiile cu cei mai profitabili angajati

Economia mondiala e modelata de gigantii din toata lumea, care au venituri de ordinul miliardelor. Doar ca nimic n-ar fi posibil fara angajatii lor. Economia mondiala e modelata de marile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )