Libnet.ro
UNICEF

16:01

Unul dintre cele mai ambitioase demersuri NASA ca sa aflam ce-i in Univers

Playtech Playtech,
Unul dintre cele mai ambitioase demersuri NASA ca sa aflam ce-i in Univers

Chiar daca NASA are multe abilitati tehnologice, poate avea inca greutati trimitand date de la misiunile spatiale indepartate inapoi pe Pamant si invers. Este unul dintre motivele. continuă pe Playtech

Cum a incetinit inexplicabil pandemia de COVID-19 intr-unul dintre cele mai lovite orase braziliene. Oamenii de stiinta reconsidera imunitatea de turma

Orasul amazonian Manaus a fost coplesit de pandemia de COVID-19: sistemul sanitar era depasit de numarul de pacienti, oamenii mureau in case si mormintele se inmulteau. Parea ca epidemia nu mai contenea si orasul era in pragul unor pierderi catastrofice de vieti omenesti. Apoi, deodata, epidemia a cedat - fara masuri luate in alte parti ale lumii.

LOL, papusile groazei? Secretele scandaloase ale uneia dintre cele mai populare jucarii din Romania. Parintii din intreaga lume sunt revoltati (VIDEO)

Este cea mai trendy papusa de pe piata, a castigat numeroase distinctii internationale, are un marketing fabulos si un pret pe masura. insa noile date care ies la iveala despre unele versiuni ale.

Subiectele zilei: Cate voturi a strans PSD pentru motiunea de cenzura. Guvernul Orban atarna de un fir de ata; Membru al clanului Pian, numit in conducerea uneia dintre cele mai respectate institutii de stat din Romania

Vecinii de pe lac. Familia primarului Fagadau, proprietara in mijlocul prietenilor lui Mazare, Strutinsky si Constantinescu. 7,6 hectare de pe malul Lacului Siutghiol. Jurnalistul Sebastian Oancea, de la Realitatea Plus, a fost batut de agentii de la Sectia 10 de politie, in centrul vechi al Capitalei, incatusat si dus la sectie.

Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume. Doar doua locuri din Europa in top

Daca lumina soarelui se reflecta pe linia de orizont a orasului sau daca observi cum razele soarelui se pierd in ocean, aceste locuri merita vizitate. Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume Taj Mahal India) Probabil toata lumea doreste sa vada cu ochii lor Taj Mahal. Aceasta este una dintre cele mai mari minuni .

Google Drive, mai vulnerabil decat ai crede: cum te poate infecta cu malware

Google Drive este unul dintre cele mai populare servicii de stocare in cloud de pe mapamond. Din pacate, nu este perfect, dupa cum si-au dat seama mai multi experti in securitate. in urma cu.

Aeroportul care nu mai are locuri de parcare pentru avioane, desi chiria i-ar aduce venituri substantiale

Unul dintre cele mai cunoscute aeroporturi din Europa a ajuns la capacitate maxima, fiind nevoit sa refuze solicitarile companiilor aeriene care vor sa le fie pastrate avioanele, desi sunt dispuse sa plateasca o chirie considerabila.

Capitala, in continuare cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19 Trei judete nu au raportat nicio imbolnavire in ultima zi Situatia in judete

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - 102 - au fost raportate in ultimele zile in Capitala. Judetele cu cele mai multe imbolnaviri sunt Iasi, Vaslui si Prahova, in timp ce trei judete nu au raportat niciun caz nou. De precizat ca aceste cifre sunt raportate in conditiile unui numar mai mic de teste facute in ultimele 24 de ore la nivel national - sub 7.

Horoscopul toamnei 2020. Ele sunt cele mai geloase zodii

Astrele indica noi experiente pentru cele 12 semne ale zodiacului. Cum stau nativii cu dragostea si care sunt cele mai geloase zodii? Horoscop 2020. Care sunt cele mai geloase zodii? Gelozia le este in sange! Iata mai jos care sunt cele mai geloase trei zodii ale horoscopului! Unele povesti de iubire se termina prematur de .

Judetul care a raportat cele mai putine cazuri de COVID-19 Situatia in judete

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus continua sa fie raportate in Capitala, iar cele mai putine imbolnaviri noi - 2 - sunt in Giurgiu.

Bucurestiul ramane zona cu cele mai multe cazuri noi de coronavirus: 102 noi imbolnaviri in 24 de ore, in Capitala. Ce alte judete apar in topul infectarilor

Bucurestiul este zona din tara unde au fost confirmate cele mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus, in ultimele 24 de ore, potrivit raportarii de luni a Grupului de Comunicare Strategica GCS).

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )