Libnet.ro
UNICEF

06:30

Energie scumpa: romanii platesc cele mai mari preturi pentru electricitate din regiune. Tara noastra, pe locul al treilea din UE daca raportam pretul la salarii

Adevărul Adevărul,
Energie scumpa: romanii platesc cele mai mari preturi pentru electricitate din regiune. Tara noastra, pe locul al treilea din UE daca raportam pretul la salarii

Pretul mediu al energiei electrice pentru populatie din Romania a fost in a doua jumatate a anului trecut de 58,60 lei, aproximativ 13,20 euro, pentru 100 kWh, cel mai mare din regiune, in timp ce, raportat la salarii, pretul platit de consumatorii casnici romani este al treilea cel mai ridicat din Uniunea Europeana, arata datele publicate, vineri, Eurostat, serviciul european de statistica. continuă pe Adevărul

Romanii platesc unele dintre cele mai mari facturi la electricitate din Europa

Preturile la electricitate in Romania sunt printre cele mai mari din Europa avand in vedere puterea de cumparare a populatiei si raman foarte ridicate chiar si luand in calcul doar valoarea nominala a kilowattului, potrivit datelor Comisiei Europene.

Sarbul care a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul Romaniei

Un antreprenor de origine sarba a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul Romaniei. Este vorba despre Dalibor Vasiljevic, fondatorul Rainfall, care a venit in Arad la studii si nu a mai plecat.

Cele mai mari greseli la obtinerea ajutorului de somaj: ce acte necesare uita romanii sa aduca

In medie, peste 100. 000 de romani primesc in fiecare luna indemnizatie de somaj de la statul roman, insa pentru a obtine acest ajutor primul pas este sa isi pregateasca un dosar cu actele necesare. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai frecvente greseli.

EUROSTAT. Romania are cele mai mici preturi la gaze din UE

Conform studiilor facute de Oficiul European de Statistica Eurostat), Romania are cel mai mic pret mediu exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici 3,4 euro per 100 kWh), in cea de-a doua jumatate a anului trecut, tariful reprezentand mai putin de jumatate din pretul mediu din UE 28 7,1 euro per 100 kWh).

12 ani de la tragedia de la Mihailesti. 18 oameni au murit in una din cele mai mari catastrofe din Romania

Se implinesc 12 ani de la tragedia de la Mihailesti, cel mai mare dezastru produs pe soselele din Romania. Pe 24 mai 2004, explozia unui camion incarcat cu 20 de tone de azotat de amoniu a.

Cele mai mari mituri despre cancer

Cancerul este o afectiune terifianta. Insa in ciuda tuturor campaniilor publice de sanatate legate de diverse forme de cancer exista o multime de mituri. Iata cateva dintre ele: Cancerul inseamna condamnare la.

Ce buget aloca romanii pentru concediu si care sunt cele mai vandute destinatii din strainatate in sezonul estival

Romanii care merg in concedii in strainatate, in aceasta vara, au ales destinatii clasice, insa a crescut in preferinte si o zona turistica noua, dupa cum arata o statistica realizata de Paravion.

Topul celor mai mari sume acordate de statul roman ca indemnizatie de somaj in 2016

Peste 100. 000 de romani incaseaza lunar in Romania indemnizatie de somaj, care poate varia de la 250 de lei, in cazul tinerilor absolventi, la multe mii de euro, cand vine vorba de ocupantii unor functii inalte. wall-street. ro iti prezinta cele mai mari indemnizatii de somaj acordate de statul roman in 2016, unele depasind 10. 000 de lei.

Un arheolog sustine ca a descoperit mormantul unuia dintre cei mai mari filosofi. Despre cine este vorba (VIDEO)

Un arheolog care lucreaza la un sit din nordul Greciei sustine ca a descoperit mormantul unuia dintre cei mai mari filosofi pe care i-a avut omenirea. Acesta crede ca a aflat unde este mormantul lui.

Salarii mai mari cu 57% pentru o parte dintre angajatii ministerului Transporturilor

Salarii mai mari cu 57% de la 1 iulie in Ministerul Transporturilor. Deputatii din Comisia de Transporturi au modificat o ordonanta de urgenta adoptata la finalul anului trecut de catre Executiv. Este vorba.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )