Libnet.ro
UNICEF

19:15

Enigma disparitiei celui mai scump tablou din lume / Salvator Mundi, atribuit lui da Vinci si vandut in 2017, nu a mai fost vazut de atunci

Hotnews Hotnews,
 Enigma disparitiei celui mai scump tablou din lume / Salvator Mundi, atribuit lui da Vinci si vandut in 2017, nu a mai fost vazut de atunci

Ce s-a intamplat cu cel mai scump tablou din lume? Salvator Mundi, atribuit lui Leonardo da Vinci si vandut cu 450 de milioane de dolari in 2017, nu a mai reaparut de atunci in public, in conditiile in care Franta si Italia comemoreaza joi 500 de ani de la moartea geniului italian, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Enigma disparitiei celui mai scump tablou din lume / Salvator Mundi, atribuit lui da Vinci si vandut in 2017, nu a mai fost vazut de atunci

Ce s-a intamplat cu cel mai scump tablou din lume? Salvator Mundi, atribuit lui Leonardo da Vinci si vandut cu 450 de milioane de dolari in 2017, nu a mai reaparut de atunci in public, in conditiile in care Franta si Italia comemoreaza joi 500 de ani de la moartea geniului italian, scrie AFP.

Oamenii de stiinta au descoperit care este cea mai veche culoare din lume! Nu se asteptau la asta

Potrivit noilor studii, rozul puternic este cea mai veche culoare a lumii. Cercetatorii au descoperit vechii pigmenti roz in roci vechi de 1,1 miliarde de ani sub desertul Sahara din bazinul Taudeni.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in vizita intr-unul dintre cele mai mari spitale publice din lume

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a vizitat joi la Ankara, unul din cele mai mari spitale publice din lume, Ankara City Hospital care are in structura peste 3700 de paturi. Tot astazi, Sorina Pintea a avut.

Infografic Romania, a doua cea mai periculoasa tara din UE in care sa muncesti. Paradoxul luxemburghez

Romania este a doua cea mai periculoasa tara din Uniunea Europeana in care sa muncesti, tinand cont decesele la locul de munca raportate de 100. 000 de locuitori.

Doua romance, printre victimele celui mai recent criminal in serie descoperit in Europa

Doua romance, o femeie si fiica ei, se numara printre victimele primului criminal in serie din Cipru, anunta BBC. Barbatul, un militar in varsta de 35 de ani, a marturisit sapte crime, iar trei dintre ca.

Cum a murit Iuda? Exista cel putin doua variante ale sfarsitului celui mai controversat apostol al lui Iisus Hristos

Iuda Iscarioteanul este unul dintre cei 12 Apostoli care il insotesc in permanenta pe Iisus Hristos. Numele de Iscariot ar indica fie provenienta sa din satul Karioth la circa 25 km sud-est de Hebron), fie.

Cel mai mare ou de Paste din lume a fost reconditionat. Cum arata acum gigantul de sapte metri si cat a costat refacerea lui

Cel mai mare ou de Paste din lume este expus langa Cetatea domnitorului Stefan cel Mare din Suceava. Oul a fost reconditionat cu cateva zile inainte de Paste si intreaga operatiune a costat aproape 5. 000 de euro. Simbolul Bucovinei a fost inscris in Academia Recordurilor in urma cu 10 ani.

Microsoft a depasit Apple, devenind cea mai valoroasa companie din lume

Capitalizarea de piata a Microsoft a depasit joi 1. 000 de miliarde de dolari, pentru prima oara intr-o sedinta de tranzactionare regulata, depasind valoarea Apple si devenind cea mai valoroasa companie americana tranzactionata public, dupa venituri si profit care au fost peste asteptarile analistilor.

Marcile de masini sprijinite cu bani si sclavi de Hitler. Unul dintre cele mai cunoscute branduri auto din lume a aparut la comanda expresa a dictatorului

Documentele istorice arata ca una dintre cele mai celebre marci de automobile de astazi a aparut in perioada interbelica la ordinele lui Adolf Hitler. Mai mult decat atat, industria auto germana a inflorit in timpul nazismului, cu sprijinul lui Hitler.

TIME a publicat lista celor mai influenti 100 de oameni din lume: cine sunt acestia

Revista Time a publicat lista celor mai influente o suta de persoane ale anului 2019, presedintele american Donald Trump 72 de ani), cantaretele Lady Gaga 33 de ani), Taylor Swift 29 de ani) si actorii Rami Malek 37 de ani), Emilia Clarke 32 de ani), Sandra Oh 49 de ani) fiind printre pesonalitatile incluse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )