Libnet.ro
UNICEF

11:45

Infografic Romania, a doua cea mai periculoasa tara din UE in care sa muncesti. Paradoxul luxemburghez

Hotnews Hotnews,
 Infografic Romania, a doua cea mai periculoasa tara din UE in care sa muncesti. Paradoxul luxemburghez

Romania este a doua cea mai periculoasa tara din Uniunea Europeana in care sa muncesti, tinand cont decesele la locul de munca raportate de 100. 000 de locuitori. continuă pe Hotnews

Cea mai cunoscuta VIDRA din lume a plecat dintre noi! Oamenii au varsat SIROAIE DE LACRIMI, la auzul vestii (FOTO VIDEO)

Cea mai batrana vidra din marile sudice tinuta in capivitate a murit, luni, in California, potrivit acvariumului in care locuia, scrie Fox News.

Pe ce cheltuiesc diverse nationalitati cea mai mare parte din salariu

Conform unui nou studiu, cheluirea venitului depinde foarte mult de tara din care provine o persoana, iar la nivel national, sunt multe similaritati infelul in care cetatenii isi cheltuiesc.

Oamenii de stiinta au descoperit care este cea mai veche culoare din lume! Nu se asteptau la asta

Potrivit noilor studii, rozul puternic este cea mai veche culoare a lumii. Cercetatorii au descoperit vechii pigmenti roz in roci vechi de 1,1 miliarde de ani sub desertul Sahara din bazinul Taudeni.

CA REACTIE LA PRESIUNILE SUA ASUPRA IRANULUI, Barilul de petrol Brent - la cea mai ridicata cotatie din noiembrie 2018

Cotatia barilului de petrol Brent a urcat marti la cel mai ridicat nivel din noiembrie 2018, dupa ce SUA au sporit presiunile economice asupra Iranului, transmit Reuters si Sky News.

ANALIZA EKATHIMERINI.COM PENTRU IANUARIE-APRILIE 2019: Bursa din Atena are cea mai buna evolutie din ultimii 20 de ani

Plus de aproape 27% de la inceputul anului curent Piata actiunilor din Grecia se bucura, in prezent, de cea mai buna perioada de patru luni de dupa 1999, dupa dificultatile care au afectat-o in 2018, conform unei analize ekathimerini. com, care arata ca indicele de referinta al Bursei din Atena ASE) a inregistrat un castig de 26,92% de la inceputul anului pana la data de 18 aprilie.

A fost cea mai grea decizie din viata ei. Era foarte fericita ca a nascut gemene, dar medicii i-au spus ca singura sansa ca una dintre copile sa traiasca ar fi ca cealalta sa moara

O mama insarcinata cu gemene a primit o veste crunta din partea medicilor. Acestia i-au spus ca are o sarcina cu probleme si ca singura sansa ca una dintre copile sa supravietuiasca ar fi ca cealalta sa.

Graeme Dott aproape de a doua cea mai spectaculosa revenire la Crucible

Scotianul Graeme Dott a revenit de la 1-8 in meciul cu Stuart Bingham si a fortat trimiterea meciului in decisiv.

Microsoft a depasit Apple, devenind cea mai valoroasa companie din lume

Capitalizarea de piata a Microsoft a depasit joi 1. 000 de miliarde de dolari, pentru prima oara intr-o sedinta de tranzactionare regulata, depasind valoarea Apple si devenind cea mai valoroasa companie americana tranzactionata public, dupa venituri si profit care au fost peste asteptarile analistilor.

Jennifer Garner a fost desemnata cea mai frumoasa femeie in 2019: Nu m-am considerat niciodata o fata draguta

Actrita, femeie de afaceri si activista pentru drepturile copiilor, Jennifer Garner, in varsta de 47 de ani, a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista People.

Cea mai veche banca din Suedia recunoaste ca nu a combatut spalarea de bani rusesti

Swedbank a recunoscut ca nu a reusit sa combata spalarea de bani rusesti si ca este investigata de mai multe institutii americane, informatii care amplifica presiunea asupra bancii care incearca sa isi refaca reputatia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )