Libnet.ro
UNICEF

16:45

Enrique Iglesias, pregatiri pentru concertul din Bucuresti!

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Enrique Iglesias, pregatiri pentru concertul din Bucuresti!

Concertul starului Enrique Iglesias este foarte aproape, iar acest lucru a fost resimtit de organizatorii evenimentului si prin prisma numarului mare de rezervari si cereri de bilete din ultimele zile. Dupa 14 ani, de la primul concert sustinut in Romania, cei mai infocati admiratori ai starului latino-pop, au reactionat cu entuziasm urias la vestea . continuă pe Ceaşca de Cultură

Enrique Iglesias, mesaj pentru romani, inainte de concertul de la Bucuresti: Va promit un show extraordinar VIDEO

Cantaretul spaniol Enrique Iglesias, care va sustine un concert in complexul Romexpo din Bucuresti, pe 12 mai, de la ora 20:00, in cadrul cadrul turneului sau, Sex and Love, a promis spectatorilor romani un show extraordinar.

FOTO. Enrique Iglesias promite un show extraordinar la Bucuresti

Cantaretul spaniol Enrique Iglesias le promite fanilor din Romania, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, un show extraordinar pe 12 mai la Bucuresti.

FOTO. Enrique Iglesias, rasfatat la Bucuresti de bucatarii Casei Regale

Celebrul artist spaniol Enrique Iglesias, care va sustine un concert pe 12 mai, la Romexpo, Bucuresti, va fi rasfatat de Jubile Catering, furnizor al Casei Regale, care promite ca va satisface poftele culinare ale artistului.

Zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu raman joi fara curent electric

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu raman joi, temporar, fara curent electric, in urma unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S. , conform unor surse din presa.

A fost scandal cu manele si cutite in tramvaiul 41 din Bucuresti

A fost scandal cu manele si cutite in tramvaiul 41 din Bucuresti. Doi indivizi au terorizat calatorii la o ora la care tramvaiul era plin cu parinti si copii. Cei doi cutitari au atacat un calator,.

ANM a emis un cod galben de ploi si intensificari ale vantului valabil pentru jumatate din tara (VIDEO)

Vesti proaste de la meteorologi. De marti vremea se strica. ANM a emis un cod galben de ploi si intensificari ale vantului valabil pentru jumatate din tara pentru 48 de ore, informeaza B1 TV. De asemenea,.

Perchezitii la firme si patroni din Bucuresti si judetele Brasov si Gorj, intr-un dosar de evaziune

Politistii din Gorj efectueaza joi, opt perchezitii, in municipiul Bucuresti si in judetele Gorj si Brasov, la persoane banuite ca au cauzat un prejudiciu de 750. 000 de lei, prin evaziune fiscala.

Beatrice Rancea, propusa ca director al Operei din Bucuresti

Noului ministru al Culturii, Corina Suteu, i s-a dat din partea vicepremierului Vasile Dincu mutarea in plic in ceea ce priveste directia Operei Nationale Bucuresti. El a propus-o ca director pe Beatrice Rancea, actualmente manager la Opera din Iasi, unde a avut cu adevarat rezultate exceptionale, scotand acea institutie de spectacol din anonimat.

The Amsterdams canta pe 6 mai la Clubul Taranului din Bucuresti. In deschidere - Melting Dice

Dupa Winds Apart, materialul unplugged din 2013, The Amsterdams au revenit acum cu un nou disc de studio intr-o abordare indie/electro: Eternity for Dummies! Trupa continua promovarea albumului printr-un nou concert la Bucuresti, pe 6 mai la Clubul Taranului Sos. Kiseleff nr. 3, intr. Monetariei). In deschidere ii vor avea ca invitati pe timisorenii de la Melting Dice.

Fiul Vioricai si al lui Ionita din Clejani a fost prins gonind cu 175 de kilometri la ora, pe Splaiul Unirii din Bucuresti (VIDEO)

Record de viteza in Capitala. Fiul Vioricai si al lui Ionita din Clejani a fost prins in luni dimineata de Brigara Rutiera cu 175 de kilometri la ora, pe Splaiul Unirii din Bucuresti, informeaza.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )