Libnet.ro
UNICEF

11:30

Epidemia de coronavirus. intalniri urgente la Ministerul Sanatatii si MAI pentru a analiza pericolul

Adevărul Adevărul,
Epidemia de coronavirus. intalniri urgente la Ministerul Sanatatii si MAI pentru a analiza pericolul

Cazurile recente din Italia si posibilitatea ca virusul sa se raspandeasca si in Romania prin intermediul romanilor ce se intorc in tara a determinat Ministerul Sanatatii si Ministerul Afacerilor Interne sa organizeze cateva intalniri de urgenta. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii, recomandari importante pentru populatie. Cum ne protejam de o infectie cu coronavirus

Ministerul Sanatatii publica pe site-ul institutiei o serie de recomandari pentru populatie cu privire la epidemia de coronavirus, in vreme ce autoritatile romane precizeaza ca e o chestiune de timp pana cand prezenta coronavirusului va fi confirmata si in Romania.

Ministerul Sanatatii, instructiuni oficiale pentru a ne proteja de coronavirus. Ce trebuie sa stim si sa facem

Ministerul Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta au demarat campania de informare a populatiei privind coronavirusul.

Ministerul Sanatatii: Romanii care vin in tara din localitatile italiene afectate de coronavirus, plasati in carantina

Ministerul Sanatatii a anuntat, duminica, impunerea unor masuri suplimentare pentru limitarea si prevenirea posibilelor imbolnaviri cu coronavirus, in contextul in care numarul cazurilor de imbolnavire a.

Masuri de urgenta in Romania pentru coronavirus. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Reprezentantii Ministerului Sanatatii anunta masuri de urgenta in cazul romanilor care revin in Romania din Italia, din localitatile afectate de coronavirus.

Epidemia de coronavirus: Organizatia Mondiala a Sanatatii, ingrijorata de cazurile din afara Chinei fara o legatura epidemiologica clara

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii si-a exprimat vineri ingrijorarea fata de cazurile de infectare cu noul coronavirus din afara Chinei, unele fara o legatura epidemiologica clara, scrie AFP.

Sedinte de urgenta convocate la Ministerul Sanatatii si MAI pe tema coronavirusului

Romania incepe pregatirile impotriva virusului ucigas din China dupa declararea epidemiei din Italia. Sute de romani se intorc zilnic din zonele afectate, iar pericolul de infectare este urias.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )