Libnet.ro
UNICEF

07:15

Epidemia inchide toate scolile din Japonia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Epidemia inchide toate scolile din Japonia

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a cerut tuturor gradinitelor, scolilor elementare si liceelor la nivel national sa inchida incepand de luni pana dupa vacanta de primavara a elevilor, care de obicei se incheie la inceputul lunii aprilie, scrie publicatia The Japan Times. S-au facut eforturi pentru a preveni raspandirea infectiei in randul copiilor din fiecare regiune, iar in urmatoarele una-doua saptamani va fi o perioada extrem de critica, a spus Abe, intr-o reuniune a ministrilor Cabinetului, cu privire la criza generata de focarul de coronavirus. El a afirmat totodata ca Guvernul acorda prioritate sanatatii si sigurantei copiilor, printre altele. continuă pe Ziarul Bursa

Cursurile au fost suspendate in toate scolile din localitatea unde locuieste primul roman depistat cu noul coronavirus

Dupa ce primul caz de roman infectat cu coronairus a fost depistat la Prigoria, in judetul Gorj, autoritatile au luat decizia de a suspenda cursurile desfasurate in scolile din localitate, pana la efectuarea.

Scolile din comuna primului roman depistat cu Covid-19 au fost inchise, iar 20 de persoane sunt izolate la domiciliu

Scolile din comuna Prigoria, judetul Gorj, unde locuieste primul roman depistat cu noul coronavirus, au fost inchise, joi dimineata, iar 20 de persoane din localitate sunt izolate la domiciliu, a declarat, pentru Mediafax, primarul Iuliana Iliescu.

Alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama coronavirusului

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

Motivul pentru care Victor Slav este renegat in toate televiziunile din Romania. Nici macar nu il mai invita

Bianca Dragusanu si-a refacut viata si pare ca totul este lapte si miere acum intre ea si noul sot. Mai mult decat atat, contractele de imagine si proiectele ei sunt in derulare si ii aduc in continuare bani frumusei in conturi. Din pacate, acest lucru nu poate fi spus si despre Victor Slav, care parca .

Competitia fotbalistica din Japonia, amanata pana pe 15 martie

Liga japoneza de fotbal a anuntat marti decizia de a amana toate meciurile oficiale pana la 15 marti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )