Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cursurile au fost suspendate in toate scolile din localitatea unde locuieste primul roman depistat cu noul coronavirus

B1 B1,
Cursurile au fost suspendate in toate scolile din localitatea unde locuieste primul roman depistat cu noul coronavirus

Dupa ce primul caz de roman infectat cu coronairus a fost depistat la Prigoria, in judetul Gorj, autoritatile au luat decizia de a suspenda cursurile desfasurate in scolile din localitate, pana la efectuarea. continuă pe B1

Scolile din comuna primului roman depistat cu Covid-19 au fost inchise, iar 20 de persoane sunt izolate la domiciliu

Scolile din comuna Prigoria, judetul Gorj, unde locuieste primul roman depistat cu noul coronavirus, au fost inchise, joi dimineata, iar 20 de persoane din localitate sunt izolate la domiciliu, a declarat, pentru Mediafax, primarul Iuliana Iliescu.

Alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama coronavirusului

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

Motivul pentru care Victor Slav este renegat in toate televiziunile din Romania. Nici macar nu il mai invita

Bianca Dragusanu si-a refacut viata si pare ca totul este lapte si miere acum intre ea si noul sot. Mai mult decat atat, contractele de imagine si proiectele ei sunt in derulare si ii aduc in continuare bani frumusei in conturi. Din pacate, acest lucru nu poate fi spus si despre Victor Slav, care parca .

El este pacientul zero din Italia. Unde a izbucnit focarul de coronavirus

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. El este pacientul zero din Italia De la declansarea crizei autoritatile italiene au incercat sa depisteze pacientul zero, prin mijloacele specifice, atat cele medicale, .

Lidl introduce an toate magazinele din e155;ara saculee155;ii reutilizabili pentru cacentntarirea e153;i transportul fructelor e153;i legumelor

Lidl introduce an toate magazinele din e155;ara saculee155;ii reutilizabili pentru cacentntarirea e153;i transportul fructelor e153;i legumelor, la pree155;ul de 4,99 lei, un pachet cu doua bucae155;i. Pentru fiecare punga de unica folosine155;a biodegradabila pe care cliene155;ii aleg.

Cursurile Universitatii Constantin Brancusi au fost suspendate din cauza coronavirusului

Conducerea Universitatii Constantin Brancusi UCB) din Targu Jiu a luat hotararea suspendarii cursurilor, dupa ce o studenta care s-a intors din Italia, din regiunea Lombardia, s-a simtit rau si a ajuns la spital.

Orasul din lume unde o pisica a devenit candidat la alegerile municipale

Situatie inedita in Franta dupa ce un partid politic si-a anuntat luni intentia de a include o pisica pe lista sa la alegerile municipale din Rennes pentru a evidentia conditia animalelor.

Campanie antistres: Un fost corporatist rapeste oameni din birou pentru a-i relaxa pe coclauri

Nu degeaba exista expresia Cutare s-a casatorit cu munca. Exista oameni atat de legati de birou, incat devine singura lor preocupare, uitand de familie, de prieteni sau chiar de somn sau mancare. Acum zece ani, doua cazuri zguduiau lumea afacerilor din Romania. In 2007 si 2010, doua femei au murit la birou, surmenajul fiind cauza decesului. In 2012, un roman fugit de 5 ani din ghearele corporatiei) avea sa revolutioneze piata fortei de munca din Romania cu o idee nebuneasca, dar cat se poate de benefica: a inceput sa promoveze un serviciu de. rapit corporatisti.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )