Libnet.ro
UNICEF

12:15

Episcopia Husilor doneaza Spitalului din Vaslui o ambulanta si 20.000 de euro, in lupta epidemiei de coronavirus

Antena3 Antena3,
Episcopia Husilor doneaza Spitalului din Vaslui o ambulanta si 20.000 de euro, in lupta epidemiei de coronavirus

Episcopia Husilor vine in ajutorul Spitalului Judetean de Urgenta din Vaslui in lupta impotriva coronavirus. Astfel, a fost donata suma de 20. 000 de euro cat si o ambulanta. continuă pe Antena3

Episcopia Husilor a donat 5.000 de euro Spitalului de Urgenta Barlad, desemnat unitate suport COVID - 19

Episcopia Husilor, prin Asociatia Filantropia Ortodoxa Husi, cu sprijinul mai multor binefacatori, a donat Spitalului Municipal Elena Beldiman din Barlad suma de 5. 000 de euro pentru achizitionarea de echipamente de protectie, dupa ce spitalul a.

Chemical Company doneaza spitalelor din Iasi solutii hidroalcoolice pentru maini si suprafete

Chemical Company a donat 700 litri de solutii hidroalcoolice pentru maini si suprafete. Cea mai mare parte a acestei donatii a ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cuvioasa Paraschiva Iasi, la Serviciul Voluntar de Ambulanta si in centrele de.

CORONAVIRUS. Managerul Spitalului din Deva a fost suspendat din functie. Unitatea medicala, plasata in carantina (VIDEO)

Managerul Spitalului Judetean Deva, Daniel Rosca, a fost suspendat din functie, din cauza felului in care a gestionat situatia raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Spitalul va intra in carantina.

Managerul spitalului din Deva, suspendat din functie dupa ce unitatea medicala a intrat in carantina

Prefectul Judetului Hunedoara, Vasilica Poteca, sustine ca l-a suspendat pe managerul spitalului judetean din Deva dupa ce mai multe cadre medicale au fost depistate cu coronavirus, iar unitatea medicala a intrat in carantina.

Un angajat al Spitalului din Pitesti, cercetat dupa ce a furat masti, manusi si dezinfectanti

Un gestionar al Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti este cercetat penal, fiind acuzat ca a furat masti, manusi sau dezinfectanti. Politistii au facut vineri mai multe perchezitii si verifica daca echipamentele sustrase au fost vandute.

Deputat ALDE despre situatia Spitalului din Suceava: De sambata pana luni au murit 20 de persoane

Situatie bulversanta la Spitalul Judetean din Suceava. Deputatul PNL Alexandru Baisanu spune ca in doar trei zile ar fi murit 20 de oameni, despre care nimeni nu spune nimic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )