Libnet.ro
UNICEF

15:00

Chemical Company doneaza spitalelor din Iasi solutii hidroalcoolice pentru maini si suprafete

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Chemical Company doneaza spitalelor din Iasi solutii hidroalcoolice pentru maini si suprafete

Chemical Company a donat 700 litri de solutii hidroalcoolice pentru maini si suprafete. Cea mai mare parte a acestei donatii a ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cuvioasa Paraschiva Iasi, la Serviciul Voluntar de Ambulanta si in centrele de. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Arctic, compania de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat de presa.

Tinerii care fac treaba autoritatilor si doneaza spitalelor masti si viziere pe care le fabrica chiar ei. Am pornit un razboi cu lipsurile din sistemul sanitar

Mai multi voluntari din Cluj au inceput sa fabrice pe cont propriu viziere pe care le doneaza spitalelor din tara. in plus, ei au achizitionat masti, dezinfectanti si chiar ventilatoare pe care le-au trimis spitalelor care se confrunta cu lipsuri mari.

Povestea impresionanta a lui Sergiu, tatal care a gonit calare pe strazile din Iasi pentru a-si vedea fiul nou-nascut la maternitate. Tot ce fac, fac pentru copii

Sergiu, tanarul surprins calare pe strazile din Iasi, a povestit toata aventura prin care a trecut pentru a ajunge la sotie si baietelul abia nascut.

Un medic si o asistenta din Iasi, confirmati cu coronavirus

Un medic si o asistenta din Iasi au fost confirmati cu coronavirus.

Protest la o maternitate din Iasi, dupa ce cadrele medicale au aflat ca trebuie sa ingrijeasca o gravida suspecta de coronavirus

Protest la Maternitatea Elena Doamna din Iasi, dupa ce cadrele medicale au aflat ca trebuie sa ingrijeasca o gravida suspecta de coronavirus.

VIDEO Protest la maternitatea din Iasi, dupa ce a fost adusa o pacienta suspecta de coronavirus. Cadrele medicale spun ca nu au echipamente de protectie

Medici si asistente de la Maternitatea Elena Doamna din Iasi au iesit in curtea spitalului miercuri dimineata, in semn de protest, dupa ce acolo a fost adusa o pacienta insarcinata si care este suspecta de coronavirus. Cadrele medicale spun ca nu au echipament de protectie, scrie Ziarul de Iasi.

Cine este, de fapt, Valentin Alexiu. Freddie Mercury din Iasi i-a uluit pe juratii Romanii au Talent

Valentin Alexiu a pasit vineri pe scena Romanii au Talent. Si-a asezat microfonul in aplauzele de incurajare ale publicului, apoi s-a lasat linistea si si-a facut loc uimirea, caci ieseanul l-a adus la PRO TV, spre surprinderea tuturor, pe Freddie Mercury, solistul trupei Queen. Cine este Valentin Alexiu, Freddie Mercury din Iasi, care i-a uluit .

O sectie intreaga de la Spitalul Spiridon din Iasi, blocata. Personalul medical si pacientii sunt suspecti de coronavirus

Conducerea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi a anuntat ca un pacient a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acesta a fost transferat la Clinica de Gastroenterologie de la Spitalul Judetean Suceava.

Maspex Romania doneaza 200 de mii de produse spitalelor din Bucuresti si din tara

Compania Maspex Romania face donatii catre spitale din Bucuresti si din tara in semn de multumire si de sustinere a eforturilor depuse de cadrele medicale in lupta cu noul coronavirus, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

InternetCorp doneaza 10% din campaniile de comunicare catre Crucea Rosie Romana

InternetCorp, compania care opereaza site-urile wall-street. ro, start-up. ro, kudika. ro, 9AM. ro si garbo. ro anunta ca va dona 10% din toate campaniile de comunicare si video realizate sau rezervate in perioada urmatoare pentru a sustine eforturile in.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )