Libnet.ro
UNICEF

23:45

Episcopul Slatinei si Romanatilor, in campania pro-referendum pentru redefinirea familiei: Vreti, deci, sa evitam, pe viitor, mania Domnului?

Adevărul Adevărul,
Episcopul Slatinei si Romanatilor, in campania pro-referendum pentru redefinirea familiei: Vreti, deci, sa evitam, pe viitor, mania Domnului?

Biserica a inceput propaganda pro-referendum, pe site-ul Episcopiei Slatinei si Romanatilor aparand indemnul episcopului catre enoriasi. continuă pe Adevărul

Ce cauta romanii pe Pornhub in 2018? Statistica oficiala de dinaintea referendumului pentru redefinirea familiei

Referendumul pentru redefinirea termenului de familie in Constitutie tine capul de afis in presa in aceasta perioada, populatia Romaniei fiind impartita in mai multe tabere.

ANPIS: Aproape 33,8 mil. lei, valoarea alocatiilor platite in august pentru sustinerea familiei

Volumul de alocatii pentru sustinerea familiei, platite in august 2018, au totalizat 33,779 milioane de lei, suma medie pe beneficiar fiind de 161,55 lei, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS).

Valoarea alocatiilor platite in august pentru sustinerea familiei

Alocatiile pentru sustinerea familiei, platite in august 2018, au totalizat 33,779 milioane de lei, suma medie pe beneficiar fiind de 161,55 lei, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS).

Patriarhul Daniel, mesaj pentru referendumul familiei traditionale

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a transmis un mesaj fara echivoc de sustinere a referendumului pentru familia traditionala, la Sfanta Liturghie oficiata cu ocazia sarbatoririi Zamislirii Sf. Proroc Ioan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )