Libnet.ro
UNICEF

18:00

Noi probleme la metroul din Drumul Taberei. Antena 3 a obtinut documentul. Surse: ISU ar refuza sa semneze receptia magistralei

Antena3 Antena3,
Noi probleme la metroul din Drumul Taberei. Antena 3 a obtinut documentul. Surse: ISU ar refuza sa semneze receptia magistralei

Deschiderea statiilor de metrou din Drumul Taberei este pusa in continuare sub semnul intrebarii, desi initial lucrarea trebuia sa fie gata inca din anul 2015. continuă pe Antena3

Ce se intampla acum cu metroul din Drumul Taberei. Rasturnare de situatie

Metroul Drumul Taberei urmeaza a fi deschis pentru calatori cel tarziu saptamana viitoare, potrivit anuntului facut de oficiali, care se feresc chiar si acum, cand a inceput numaratoarea inversa, sa ofere o data exacta. in schimb, o certitudine este ca ieri a fost facut primul pas al procedurii numite receptia lucrarii. in continuare, locuitorii Capitalei .

Surse: Metroul din Drumul Taberei va fi inaugurat in cateva zile

Magistrala de metrou M5 din Drumului Taberei, de la Raul Doamnei la Eroilor 2, ar putea fi inaugurata weekendul urmator, miercuri urmand a avea loc receptia la terminarea lucrarilor, potrivit unor surse apropiate proiectului, citate de hotnews. Lucrarile la Magistrala 5 din Drumul Taberei au inceput in 2011.

Surse: Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat in weekend

Magistrala de metrou M5 din Drumul Taberei, de la Raul Doamnei la Eroilor 2, ar putea fi inaugurata weekendul urmator, informeaza HotNews, care citeaza mai multe surse. Lucrarile au inceput in 2011, iar primul.

Metroul din Drumul Taberei, intarziat 6 ani de lipsa finantarii. Asociatie: in continuare sunt sceptic. O sa vedem

Receptia metroului din Drumul Taberei, anuntata de surse din domeniu pentru data de 15 septembrie, este putin probabila, avand in vedere ca receptia poate dura si cateva luni, pentru ca este nevoie de obtinerea mai multor avize, sustine Asociatia Pro Infrastructura.

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat in acest weekend. Miercuri se face receptia lucrarilor - surse

Magistrala de metrou M5 din Drumului Taberei, de la Raul Doamnei la Eroilor 2, ar putea fi inaugurata weekendul urmator, miercuri urmand a avea loc receptia la terminarea lucrarilor, potrivit unor surse apropiate proiectului. Lucrarile la Magistrala 5 din Drumul Taberei au inceput in 2011.

Radu Banciu, despre deschiderea metroului din Drumul Taberei: Vor introduce garnituri vechi de 40 de ani. Asta e Capitala Romaniei

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca magistrala de metrou din Drumul Taberei ar putea fi data in folosinta in acest weekend. Prezentatorul a spus ca, pe.

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat in acest weekend

Magistrala de metrou M5 din Drumului Taberei, de la Raul Doamnei la Eroilor 2, inceputa in 2011, ar putea fi inaugurata in acest week-end. Magistrala 5 de metrou, Sectiunea Raul Doamnei - Eroilor PS Opera), inclusiv Valea Ialomitei, va avea aproape 7 kilometri lungime si este compusa din 10 statii de metrou si un depou.

VIDEO Cum arata o plimbare cu trenul de metrou prin tunel de la Valea Ialomitei la Eroilor 2 pe noua Magistrala M5 din Drumul Taberei

Vineri ar urma sa aiba loc receptia finala a lucrarilor de pe Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei, antreprenorii avand sa mai remedieze mici elemente ce au fost constatate la sedintele de receptie de marti. Daca totul va fi in regula, duminica ar putea fi deschisa circulatia pentru calatori pe prima magistrala de metrou din Bucuresti construita de la zero dupa Revolutie. intre timp, putem admira cum arata noua magistrala din cabina trenurilor care deja circula, chiar daca deocamdata fara calatori.

Ce se intampla acum cu magistrala de metrou M5 Drumul Taberei. Anuntul facut la 9 ani de cand bucurestenii o asteapta

Locuitorii Capitalei asteapta de 9 ani metroul din Drumul Taberei, primul peretela linia aceasta fiind sapat in 15 noiembrie 2011. Pe noua linie vor circula 10 trenuri din flota Metrorex actuala, insa daca licitatiile nu se vor mai bloca, alte 13 trenuri ar trebui cumparate pana in 2022. Ce se intampla acum cu magistrala M5.

Deschiderea metroului din Drumul Taberei ar putea fi amanata. Ce problema a aparut pe ultima suta de metri

Magistrala de metrou M5, Sectiunea Raul Doamnei - Eroilor PS Opera), inclusiv Valea Ialomitei, ar trebui sa fie inaugurata cu data de 15 septembrie. Se pare ca o noua piedica ar putea aparea in calea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )