Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Banciu, despre deschiderea metroului din Drumul Taberei: Vor introduce garnituri vechi de 40 de ani. Asta e Capitala Romaniei

B1 B1,
Radu Banciu, despre deschiderea metroului din Drumul Taberei: Vor introduce garnituri vechi de 40 de ani. Asta e Capitala Romaniei

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca magistrala de metrou din Drumul Taberei ar putea fi data in folosinta in acest weekend. Prezentatorul a spus ca, pe. continuă pe B1

Surse: Metroul din Drumul Taberei va fi inaugurat in cateva zile

Magistrala de metrou M5 din Drumului Taberei, de la Raul Doamnei la Eroilor 2, ar putea fi inaugurata weekendul urmator, miercuri urmand a avea loc receptia la terminarea lucrarilor, potrivit unor surse apropiate proiectului, citate de hotnews. Lucrarile la Magistrala 5 din Drumul Taberei au inceput in 2011.

Surse: Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat in weekend

Magistrala de metrou M5 din Drumul Taberei, de la Raul Doamnei la Eroilor 2, ar putea fi inaugurata weekendul urmator, informeaza HotNews, care citeaza mai multe surse. Lucrarile au inceput in 2011, iar primul.

Metroul din Drumul Taberei, intarziat 6 ani de lipsa finantarii. Asociatie: in continuare sunt sceptic. O sa vedem

Receptia metroului din Drumul Taberei, anuntata de surse din domeniu pentru data de 15 septembrie, este putin probabila, avand in vedere ca receptia poate dura si cateva luni, pentru ca este nevoie de obtinerea mai multor avize, sustine Asociatia Pro Infrastructura.

Radu Banciu, despre Liviu Dragnea: Sa stiti ca inca e viu. isi petrece 23 de ore din 24 in celula, ceea ce, sigur, nu poate decat sa ne bucure (VIDEO)

Radu Banciu a exprimat, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, uluirea si revolta vizavi de faptul ca Romania a fost o vreme condusa de un individ ca Liviu Dragnea, un garajist si un nimeni.

Radu Banciu, despre redeschiderea scolilor: Avem scenariul ecarlat, untdelemn, paprika... Da-le dracului de scenarii, ca nu ele conteaza, ci culoarea din capatul lor! (VIDEO)

Radu Banciu a ironizat, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, organizarea greoaie si alambicata a deschiderii noului an scolar, pe scenariile verde, galben si rosu, dar si incapacitatea.

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat in acest weekend. Miercuri se face receptia lucrarilor - surse

Magistrala de metrou M5 din Drumului Taberei, de la Raul Doamnei la Eroilor 2, ar putea fi inaugurata weekendul urmator, miercuri urmand a avea loc receptia la terminarea lucrarilor, potrivit unor surse apropiate proiectului. Lucrarile la Magistrala 5 din Drumul Taberei au inceput in 2011.

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi inaugurat in acest weekend

Magistrala de metrou M5 din Drumului Taberei, de la Raul Doamnei la Eroilor 2, inceputa in 2011, ar putea fi inaugurata in acest week-end. Magistrala 5 de metrou, Sectiunea Raul Doamnei - Eroilor PS Opera), inclusiv Valea Ialomitei, va avea aproape 7 kilometri lungime si este compusa din 10 statii de metrou si un depou.

Metrou Drumul Taberei. Cand ar putea fi deschisa Magistrala 5

Miercuri este zi decisiva pentru deschiderea magistralei 5 de metrou, cea din Drumul Taberei, in acest sens avand loc o intalnire la Ministerul Transporturilor, unde membrii a nu mai putin de 9 comisii vor vota.

Ce se intampla acum cu magistrala de metrou M5 Drumul Taberei. Anuntul facut la 9 ani de cand bucurestenii o asteapta

Locuitorii Capitalei asteapta de 9 ani metroul din Drumul Taberei, primul peretela linia aceasta fiind sapat in 15 noiembrie 2011. Pe noua linie vor circula 10 trenuri din flota Metrorex actuala, insa daca licitatiile nu se vor mai bloca, alte 13 trenuri ar trebui cumparate pana in 2022. Ce se intampla acum cu magistrala M5.

Radu Banciu: Elevii nu au unde se duca. Practic, scolile nu sunt pregatite. Va fi o debandada fara precedent

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cat de nepregatite sunt scolile din Romania, in plina pandemiesi cand inceputul anului scolar bate la usa. Potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )