Libnet.ro
UNICEF

19:15

Era in masina si ajunsese in cartierul Ferentari din Bucuresti, cand a vazut ceva de-a dreptul straniu pe trotuar. A scos imediat telefonul. Doamne, e gol-pusca in plina zi! (FOTO)

Antena3 Antena3,
Era in masina si ajunsese in cartierul Ferentari din Bucuresti, cand a vazut ceva de-a dreptul straniu pe trotuar. A scos imediat telefonul. Doamne, e gol-pusca in plina zi! (FOTO)

Imagini de-a dreptul ciudate surprinse de un bucurestean in cartierul Ferentari. Barbatul se afla in masina, cand a vazut ceva de-a dreptul straniu pe troturar. Un barbat se plimba nestingherit, gol-pusca,. continuă pe Antena3

Oana se afla pe o strada din Bucuresti, cand a vazut ceva extrem de emotionant. A aflat o poveste uluitoare. M-au topit

Oana se afla pe o strada din Bucuresti, cand a vazut ceva extrem de emotionant. S-a apropiat si a aflat o poveste incredibila. Catelusa Lara are 17ani si nu se mai poate deplasa prea mult din cauza.

Alex se afla in traficul din Bucuresti, cand a vazut ceva de-a dreptul socant la tramvaiul de langa. A scos telefonul si a inregistrat totul. Personajul principal radea fara nicio jena (FOTO+VIDEO)

Alex se afla in traficul din Bucuresti, cand a vazut ceva de-a drepul socant si total neasteptat. A scos telefonul si a inregistrat totul. Mai precis, un barbat s-a urcat pe partea din spate a.

Ionut din Bucuresti era la munca si se uita pe geam cand a vazut ceva de-a rasu-plansu. Se intampla chiar pe o strada din sectorul 2. E ireal asa ceva (VIDEO)

Ionut din Bucuresti era la munca si se uita pe geam cand a vazut ceva incredibil chiar sub ochii sai. Se intampla pe strada Dimitrie Marinescu, din sectorul 2. A crezut ca nu este adevarat, asa ca.

Guvernul reabiliteaza Palatul Nifon din Bucuresti. Investitia depaseste 12 milioane de euro

In aceeasi zi in care a anuntat salvarea Cazinoului din Constanta, Guvernul da unda verde salvarii uneia dintre cele mai frumoase cladiri din Bucuresti: Palatul Nifon Centrul educational si social pastoral.

Investitie de 56 milioane lei pentru reabilitarea Palatului Nifon din Bucuresti

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), prin Compania Nationala de Investitii CNI), va investi 56. 000 lei in lucrari pentru consolidarea si restaurarea Centrului educational si social-pastoral Nifon Mitropolitul Palatul Nifon) din Bucuresti, informeaza MDRAP, prin intermediul unui comunicat de presa remis, astazi, Redactei noastre.

Se plimba printr-un cimitir din Buzau, cand a vazut ceva iesit din pamant. A crezut ca nu vede bine, dar nu, era adevarat! VIDEO

Criza terenurilor din orase este atat de mare incat unii pun legume si in cimitire. La Buzau, unde o mica parcela cultivata cu ceapa verde langa mormintele din cimitirul evreiesc a inceput sa atraga.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 10 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,41 mg/l; pH 7,62; TURBIDITATE: 0,40. S2 - CLOR LIBER: 0,31 mg/l; pH.

Doi politisti din Bucuresti, condamnati la 6 ani cu executare pentru mita ceruta soferilor care treceau pe rosu. in ce zona operau

Doi agenti din cadrul Sectiei 17 Politie din Capitala, au fost condamnati de Tribunalul Bucuresti la cate 6 ani de inchisoare cu executare, ei fiind acuzati ca cereau mita de la soferii prinsi ca treceau pe culoarea rosie a semaforului in zona Razoare, transmite Agerpres.

inca un pedofil face victime pe strazile din Bucuresti. Politistii au retinut un suspect

In urma unui apel la 112, politistii sectiei 19 Bucuresti au retinut un barbat pentru suspiciuni de corupere sexuala si ultraj contra bunelor moravuri. Barbatul corespundea descrierii parintilor a doua.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 9 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,29 mg/l; pH 7,67; TURBIDITATE: 0,33. S2 - CLOR LIBER:0,30 mg/l; pH.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )