Libnet.ro
UNICEF

01:05

Erdogan l-a inlaturat din functie pe guvernatorul Bancii Centrale, in contextul crizei economice care afecteaza Turcia

Adevărul Adevărul,
Erdogan l-a inlaturat din functie pe guvernatorul Bancii Centrale, in contextul crizei economice care afecteaza Turcia

Turcia si-a concediat guvernatorul Bancii Centrale, in timp ce diferentele de viziune dintre Guvern si Banca se adancesc in fata crizei economice, a volatilitatii monedei nationale si a inflatiei ridicate. continuă pe Adevărul

Guvernatorul bancii centrale a Turciei a fost demis

Guvernatorul bancii centrale a Turciei, Murat Cetinkaya, a fost demis sambata, din cauza diferentelor de opinie cu guvernul, pe fondul incetinirii economiei, a instabilitatii lirei turcesti si a inflatiei ridicate, transmite Reuters.

Erdogan l-a demis pe seful Bancii Centrale

Presedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan l-a demis pe guvernatorul Bancii Centrale si l-a inlocuit cu adjunctul sau, fara sa ofere niciun fel de explicatii publice pentru concedierea lui Murat Cetinkaya, care detinea pozitia de sef al bancii din aprilie 2016.

Cat costa aducerea in tara a rezervei de aur din Londra. Guvernatorul BNR: Daca la valuta pierzi, d-apoi la aur

Guvernatorul BNR a admis ca rezerva de aur a Romaniei depozitata la Londra ar putea fi expusa public dupa ce va fi repatriata, in conditiile in care in jurul acestui subiect au aparut tot felul de mituri si conspiratii. Mugur Isarescu a declarat ca aducerea in tara a aurului va costa Romania 15-20 de milioane, .

Manifestari de sofer de taxi. Gestul lui Serban Nicolae, dupa ce Dancila l-a schimbat din functie

Comitetul Executiv al PSD a decis sa il inlocuiasca pe Serban Nicolae cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat. Viorica Dancila a intrat imediat in vizorul lui Serban Nicolae dupa decizia de a-l schimba din functie. Senatorul a reactionat pe contul personal de Facebook. Serban Nicolae a reactionat, dupa ce Viorica Dancila .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )