Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eric Saade a lansat albumul Forgive Me! Vezi aici tracklistul si un scurt teaser!

Devorator Monden Devorator Monden,
Eric Saade a lansat albumul Forgive Me! Vezi aici tracklistul si un scurt teaser!

Mult asteptatul album al cantaretului suedez este in sfarsit la dispozitia fanilor fiind lansat astazi, 29 august, sub aripa casei de discuri King Island Roxystars Recordings AB. Eric Saade a lansat deja ca single-uri piesele Coming Home si Forgive Me, care beneficiaza si de cate un videoclip, ambele fiind incluse pe noul album al artistului. continuă pe Devorator Monden

Pink a stabilit un nou record! Vezi aici despre ce este vorba!

Talentata cantareata se afla momentan in plin turneu, cel pentru promovarea ultimului sau material de studio, The Truth About Love. Acum putin timp Pink tocmai a aflat ca a doborat un record in ceea ce priveste concertele sustinute in cadrul acestui turneu. Cele 18 show-uri pe care Pink le-a sustinut in Melbourne la Rod Laver .

Natalia Kills le ofera fanilor o dubla surpriza! Vezi aici despre ce este vorba!

Mai sunt doar cateva zile pana cand cantareata britanica isi va lansa noul album, Trouble, insa pana atunci Natalia Kills ne ofera o portie dubla de surprize. Artista a postat online o noua piesa de pe viitorul album, intitulata Outta Time, si, in afara de aceasta, pe contul sau de Instagram a aparut astazi un .

MTV Video Music Awards 2013. Vezi aici lista castigatorilor si show-urile live!

Acum putin timp tocmai s-a incheiat cea de-a 30-a gala a celebrului eveniment care a avut loc in Barclays Center, Brooklyn, New York. Marii castigatori ai serii au fost, la egalitate, Justin Timberlake si Macklemore Ryan Lewis, fiecare plecand acasa cu cate trei premii. Justin a obtinut trofeul celei mai ravnite categorii, Video of .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )