Libnet.ro
UNICEF

11:15

Pink a stabilit un nou record! Vezi aici despre ce este vorba!

Devorator Monden Devorator Monden,
Pink a stabilit un nou record! Vezi aici despre ce este vorba!

Talentata cantareata se afla momentan in plin turneu, cel pentru promovarea ultimului sau material de studio, The Truth About Love. Acum putin timp Pink tocmai a aflat ca a doborat un record in ceea ce priveste concertele sustinute in cadrul acestui turneu. Cele 18 show-uri pe care Pink le-a sustinut in Melbourne la Rod Laver . continuă pe Devorator Monden

Natalia Kills le ofera fanilor o dubla surpriza! Vezi aici despre ce este vorba!

Mai sunt doar cateva zile pana cand cantareata britanica isi va lansa noul album, Trouble, insa pana atunci Natalia Kills ne ofera o portie dubla de surprize. Artista a postat online o noua piesa de pe viitorul album, intitulata Outta Time, si, in afara de aceasta, pe contul sau de Instagram a aparut astazi un .

Vezi aici cum isi promoveaza Beyonce concertele pe care le va sustine in Brazilia!

The Mrs. Carter Show World Tour este in plina desfasurare. Dupa o mica pauza la inceputul lunii septembrie, Beyonce va reincepe seria concertelor din cadrul turneului urmand a-si incanta de aceasta data fanii din America Latina. Asa ca artista s-a gandit sa faca un video de promovare al turneului pentru cele cinci concerte pe care .

MTV Video Music Awards 2013. Vezi aici lista castigatorilor si show-urile live!

Acum putin timp tocmai s-a incheiat cea de-a 30-a gala a celebrului eveniment care a avut loc in Barclays Center, Brooklyn, New York. Marii castigatori ai serii au fost, la egalitate, Justin Timberlake si Macklemore Ryan Lewis, fiecare plecand acasa cu cate trei premii. Justin a obtinut trofeul celei mai ravnite categorii, Video of .

MTV Video Music Awards. Vezi aici 10 momente memorabile din istoria galei!

Doar cateva ore ne mai despart de cea de-a 30-a editie a galei MTV Video Music Awards care va avea loc in Barclays Center, Brooklyn, New York. Lady Gaga, Katy Perry, Miley Cyrus, Justin Timberlake sau Kanye West sunt doar cativa dintre artistii care vor incanta audienta cu hiturile lor. Asa cum poate multi stim, .

Scandalul dintre Lady Gaga si Perez Hilton continua! Vezi aici ultima isprava a bloggerului!

Scandalul dintre cei doi fosti buni prieteni a inceput in urma acuzatiilor aduse de Lady Gaga la adresa celebrului blogger, artista declarand ca acesta a inceput sa o urmareasca insistent chiar pana la locuinta sa din New York, desi sursele din apropierea lui Perez au spus ca acesta se afla acolo din cu totul alte .

Formatia Danity Kane s-a reunit! Vezi aici mai multe detalii!

Dupa luni intregi in care s-a tot zvonit reunirea formatiei, iata ca acest lucru a iesit de abia acum la iveala. Membrele Danity Kane au facut anuntul pe site-ul lor oficial dezvaluind in acelasi timp si cateva noi fotografii. Dawn Richard, Aubrey ODay, Shannon Bex si Aundrea Fimbres au decis sa revina in atentia publicului .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )