Libnet.ro
UNICEF

23:00

Erling Haaland, desemnat cel mai bun jucator din Austria

România Liberă România Liberă,
Erling Haaland, desemnat cel mai bun jucator din Austria

Atacantul norvegian Erling Haaland, unul dintre cei mai promitatori tineri fotbalisti din Europa, a . continuă pe România Liberă

Emisiunea Conspiratii, premiul pentru cel mai bun debut la Gala de Excelenta a Centrului pentru Educatie si Promovare Culturala

Antena 3 a primit premiul pentru cel mai bun debut la Gala de Excelenta a Centrului pentru Educatie si Promovare Culturala. Realizatorii Ana Maria Bujor si Alexandru Ganci ne-au asigurat ca nu este vorba de nicio conspiratie si ca debutul lor a fost considerat de catre public, de aceea au fost si premiati.

Un fost concurent de la Chefi la Cutite da cartile pe fata: Nu stie sa tina o echipa. Cine este cel mai bun jurat de la Antena 1

Un fost concurent de la Chefi la Cutite face dezvaluiri din culisele show-ului culinar difuzat de postul de televiziune Antena 1. A vrut sa intre in echipa lui chef Florin Dumitrescu, dar a ajuns la chef Catalin Scarlatescu. Alfred Ionut Olteanu, alias Alpha, ne-a povestit cum sunt cei doi maestri bucatari in spatele camerelor, dar .

Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din showbiz? Semnele care dau de banuit in cazul actorilor din Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa si Oana Zavoranu formeaza cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi sunt colegi in serialul Sacrificiul, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat asa incat sa apara pe internet si semne care sa intareasca supozitia. Ce a dat de banuit? Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din .

Se anunta o despartire? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de a-si spune adio

Casa Puterea Dragostei surprinde cu mai multe tensiuni odata cu venirea sarbatorilor de iarna. Daca fanii au crezut ca spiritele se linistesc cel putin de dragul Craciunului, acest lucru este departe de adevar. Se anuta o despartire? Ce cuplu este aproape de a-si lua adio? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un .

Ela Craciun are cel mai dulce brad din showbiz. Iata cum arata!

Ela Craciun a decis ca anul acesta sa isi impodobeasca bradul de Craciun intr-un mod cu totul special. A ales ca tema dulciurile roz si a agatat astfel de ramuri zeci de globuri in forma de acadele, briose si conuri cu inghetata in aceasta nuanta.

MAREA BRITANIE: Rata somajului, la cel mai scazut nivel din 1975

Cresterea salariilor in Marea Britanie a incetinit in perioada august-octombrie 2019, in timp ce rata somajului s-a situat la cel mai redus nivel din ianuarie 1975, arata datele publicate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Care este cel mai bun film al anului 2019 in topul IMDb VIDEO

Platforma online Internet Movie Database IMDb) a stabilit care este cel mai bun film al anului 2019, bazat pe popularitatea productiilor si a numarului de vizualizari de pe site.

Serialul TV cu cel mai bun final din ultimii 20 de ani

Platforma de divertisment online britanica Digital Spy a intocmit, in baza voturilor cinefililor, un top al celor mai bune finaluri de seriale TV din ultimele doua decenii.

Numarul jurnalistilor ucisi, la cel mai mic nivel din ultimii 16 ani

Patruzeci si noua de jurnalisti au fost ucisi in diferite tari ale lumii in 2019. Vestea rea cuprinde insa si o parte buna, potrivit bilantului anual realizat de organizatia Reporteri fara frontiere RSF), numarul celor ucisi nu a fost niciodata atat de scazut in ultimii 16 ani. Partea proasta este ca tot mai multe crime indreptate impotriva jurnalistilor au loc in tari democratice.

CHEFI LA CUTITE. Lacrimi pentru semifinalisti: Este cel mai frumos lucru din acest show

Luni, de la 20:00, soarta bucatarilor din semifinala sezonului 7 Chefi la cutite se va afla chiar in mainile lor, iar trei teste consecutive, ce vor pune accent pe calitatile culinare, vor definitiva lista finalei, difuzata marti seara, tot de la 20:00, pe Antena 1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )