Libnet.ro
UNICEF

21:15

CHEFI LA CUTITE. Lacrimi pentru semifinalisti: Este cel mai frumos lucru din acest show

Antena3 Antena3,
CHEFI LA CUTITE. Lacrimi pentru semifinalisti: Este cel mai frumos lucru din acest show

Luni, de la 20:00, soarta bucatarilor din semifinala sezonului 7 Chefi la cutite se va afla chiar in mainile lor, iar trei teste consecutive, ce vor pune accent pe calitatile culinare, vor definitiva lista finalei, difuzata marti seara, tot de la 20:00, pe Antena 1. continuă pe Antena3

Un fost concurent de la Chefi la Cutite da cartile pe fata: Nu stie sa tina o echipa. Cine este cel mai bun jurat de la Antena 1

Un fost concurent de la Chefi la Cutite face dezvaluiri din culisele show-ului culinar difuzat de postul de televiziune Antena 1. A vrut sa intre in echipa lui chef Florin Dumitrescu, dar a ajuns la chef Catalin Scarlatescu. Alfred Ionut Olteanu, alias Alpha, ne-a povestit cum sunt cei doi maestri bucatari in spatele camerelor, dar .

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica, scrie euractiv. ro.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

il cheama Teba si este cel mai bun caine de urma din Politia Romana. Recent, a prins un temut criminal din Satu Mare

I se spune Teba si este de departe cel mai bun caine de urma din Politia Romana.

Ronaldinho, dupa ce Messi a castigat al saselea Balon de aur: Nu este cel mai bun din istorie

Brazilianul Ronaldinho considera ca argentinianul Lionel Messi, alaturi de care a evoluat la FC Barcelona, poate fi considerat cel mai bun fotbalist al epocii sale, insa nu si cel mai bun din istorie, informeaza EFE.

Radu Tudor: Suna bine: Romania este cel mai mare producator in acest domeniu

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro.

ANM: Anul 2019, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania

Anul 2019 este cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, respectiv din 1900, a declarat, luni, pentru agerpres, Elena Mateescu, directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie.

VREMEA. Vesti incredibile de la meteorologi: Anul 2019, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania

VREMEA Anul 2019 este cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, respectiv din 1900, luandu-se in considerare simularea ca luna decembrie sa fie o luna normala, ceea ce este posibil sa nu se intample, a declaratdirectorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie.

Eurostat: Romania, cel mai mare exportator de viori din UE

Exista un domeniu unde productia autohtona este foarte apreciata: constructia de viori. Stirea suna bine, melodios. Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat). Peste jumatate din acestea 52%, respectiv 55. 100 viori) au mers catre alte state membre ale UE. Datele reprezinta un declin de 7% al exporturilor totale de viori ale tarilor membre UE comparativ cu 2013.

John McEnroe si cel mai frumos meci de tenis pe care l-a vazut vreodata

A impresionat prin tenisul sau, dar a si starnit multe controverse prin agresivitatea pe care o arata fata de arbitri. John McEnroe este una dintre figurile emblematice ale tenisului mondial, un fost campion care stie cu siguranta care este cel mai frumos meci din sportul alb pe care l-a vazut vreodata si nu, nu este din perioada in care impartea o mare rivalitate cu Bjorn Borg).

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )