Libnet.ro
UNICEF

11:45

Eroul Zilei: O romanca a ajuns in finala celui mai mare concurs din SUA

Antena3 Antena3,
Eroul Zilei: O romanca a ajuns in finala celui mai mare concurs din SUA

Perfomanta extraordinara a unei romance. Minola s-a calificat in semifinala celui mai mare concurs de compozitii din lume. Doua dintre melodiile ei se afla in primele 80 de piese din cele 16 mii intrate. continuă pe Antena3

Fondul Proprietatea devine cel mai mare actionar Fondul Proprietatea dupa rascumparari si vanzari masive ale Elliott. Actionarii romani incep sa concureze strainii

Fondul Proprietatea FP) este in prezent cel mai mare detinator de actiuni FP, pachetul de actiuni si certificate de depozit GDR) controlate de Fond ajungand la echivalentul a 16,18% din propriul capital subscris si varsat, potrivit calculelor.

Schimbarile climatice au un IMPACT mai mare asupra femeilor

Schimbarile climatice au un impact mai mare asupra persoanelor de sex feminin. Femeile reprezinta 80% dintre persoanele afectate de aceste schimbari, informeaza BBC. Acordul de la Paris din 2015 prevede.

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania.

invatamantul dual prinde viata la Focsani. Elevii unui liceu se vor forma profesional in cea mai mare fabrica de confectii

Colegiul Tehnic Gh. Asachi din Focsani si cea mai mare fabrica de confectii din Focsani, SC Pandora Prod SRL, au semnat un contract de parteneriat pentru formarea profesionala a elevilor din invatamantul dual.

Gripa bate un nou record. 250 de cazuri intr-o saptamana, cea mai mare cifra a ultimului deceniu

Numarul de cazuri de gripa a ajuns saptamana trecuta la 250, un record al ultimului deceniu. in acest sezon, virusul gripal a provocat trei decese la Brasov.

Destinul tragic al celui mai inteligent om din istorie. Nu avea nici doi ani cand incepuse sa citeasca

William James Sidis a fost considerat unul dintre cei mai inteligenti oameni de pe planeta, insa I. Q sau extrem de ridicat nu i-a oferit o viata pe masura, ba din contra. Nascut in New Yok City din imigrant.

Povestea celui mai batran om din Bistrita. A fost prizonier in Siberia si i-a promis lui Dumnezeu ca nu se va imbata niciodata

Augustin Rus are 108 ani si este cel mai batran om. Barbatul are o poveste de viata demna de filmele de la Hollywood. Badea Gusti din Ciceu-Giurgesti, asa cum este cunoscut a marturisit ca a facut un.

Echipa Chinei, batatie cu bulgari pe aeroport inaintea celui mai important eveniment Dota 2 al momentului, organizat la Bucuresti(VIDEO)

Cel mai important eveniment Dota 2 al momentului, The Bucharest Major, se desfasoara in aceste zile la Bucuresti. 16 din cele mai bune echipe de Dota 2 din lume au ajus deja in Capitala, unde au.

Echipa Chinei, bataie cu bulgari pe aeroportul Otopeni, inaintea celui mai important eveniment Dota 2 al momentului, organizat la Bucuresti(VIDEO)

Cel mai important eveniment Dota 2 al momentului, The Bucharest Major, se desfasoara in aceste zile la Bucuresti. 16 din cele mai bune echipe de Dota 2 din lume au ajus deja in Capitala, unde au.

Schimbarile climatice au un impact mai mare asupra persoanelor de sex feminin

Femeile sunt mult mai predispuse de a fi afectate de schimbarile climatice, potrivit unor studii, relateazaBBC. Cifrele ONU indica faptul ca 80% dintre persoanele afectate de aceste schimbari sunt femei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )