Libnet.ro
UNICEF

20:16

Schimbarile climatice au un impact mai mare asupra persoanelor de sex feminin

Hotnews Hotnews,
 Schimbarile climatice au un impact mai mare asupra persoanelor de sex feminin

Femeile sunt mult mai predispuse de a fi afectate de schimbarile climatice, potrivit unor studii, relateazaBBC. Cifrele ONU indica faptul ca 80% dintre persoanele afectate de aceste schimbari sunt femei. continuă pe Hotnews

Schimbarile climatice au un IMPACT mai mare asupra femeilor

Schimbarile climatice au un impact mai mare asupra persoanelor de sex feminin. Femeile reprezinta 80% dintre persoanele afectate de aceste schimbari, informeaza BBC. Acordul de la Paris din 2015 prevede.

Fondul Proprietatea devine cel mai mare actionar Fondul Proprietatea dupa rascumparari si vanzari masive ale Elliott. Actionarii romani incep sa concureze strainii

Fondul Proprietatea FP) este in prezent cel mai mare detinator de actiuni FP, pachetul de actiuni si certificate de depozit GDR) controlate de Fond ajungand la echivalentul a 16,18% din propriul capital subscris si varsat, potrivit calculelor.

Eroul Zilei: O romanca a ajuns in finala celui mai mare concurs din SUA

Perfomanta extraordinara a unei romance. Minola s-a calificat in semifinala celui mai mare concurs de compozitii din lume. Doua dintre melodiile ei se afla in primele 80 de piese din cele 16 mii intrate.

Emisiunile cu cea mai mare audienta din Romania, in luna februarie

In luna februarie au fost lansate multe din show-urile de divertisment si reality show-urile pe care posturile TV importante mizeaza in lupta pentru audiente. Iata care au fost emisiunile cu cel mai mare rating din Romania.

invatamantul dual prinde viata la Focsani. Elevii unui liceu se vor forma profesional in cea mai mare fabrica de confectii

Colegiul Tehnic Gh. Asachi din Focsani si cea mai mare fabrica de confectii din Focsani, SC Pandora Prod SRL, au semnat un contract de parteneriat pentru formarea profesionala a elevilor din invatamantul dual.

Marea Neagra afectata de schimbarile climatice. Scad oxigenul si sarea din apa

Ecologistii marini se intreaba daca Marea Neagrava reusisa supravietuiasca schimbarilor climatice pastrandu-si caracteristicile care o fac unica in lume. Datele puse la dispozitie de cercetatorii de la Institutul de cercetare si Dezvoltare Marina Grigore Antipa din Constanta sunt ingrijoratoare.

Cel mai mare profit din istorie pentru Hidroelectrica

Producatorul de energie Hidroelectrica a obtinut anul trecut un profit brut de 1,6 miliarde de lei, rezultatul fiind cel mai bun din istoria companiei, a declarat, miercuri, Bogdan Badea, presedintele directoratului general al companiei.

Cea mai mare nava pentru containere din lume a luat foc. Un marinar roman era la bord

Un incendiu devastator a izbucnit bordul uneia dintre cele mai mari si mai moderne nave portcontaine.

Administratorul unui magazin a fost amendat dupa a fost calcat de un hot. Valoarea sanctiunii este de cinci ori mai mare decat cea a pagubei

Proprietarul unui mic magazin din judetul Braila s-a trezit si cu alimentara pradata, si amendat de politisti pentru ca nu si-a luat masuri de precautie mai serioase, astfel incat sa evite situatia de a jefuit.

Radulescu, PSD: Aceste alegeri sunt cea mai mare farsa. Hotararea CEx este nestatutara si neconstutionala. imi aminteste de epurarile comuniste

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, a anuntat miercuri ca a contestat hotararea Comitetului Executiv National CEx) privind candidatura a cel mult o persoana din fiecare judet pentru functiile de conducere in PSD. Acesta a mai precizat ca in cazul in care contestatia sa nu va fi discutata in congres, este hotarat sa actioneze in instanta. Radulescu a comparat alegerile din Congresul PSD cu epurarile comuniste din anii 1950.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )