Libnet.ro
UNICEF

17:00

Eroul zilei. Tanarul care a renuntat la visul american pentru studentii din Romania

Antena3 Antena3,
Eroul zilei. Tanarul care a renuntat la visul american pentru studentii din Romania

Un tanar de 28 de ani din Braila, absolvent a doua universitati prestigioase din Statele Unite, Staford si Harvard, este eroul nostru de astazi. Cristinel Popa Stoica s-a intors acasa dupa. continuă pe Antena3

Eroul zilei. Tanarul care a alergat 200 km pentru o cauza nobila

Un tanar iesean, fost sportiv de performanta, a alergat 24 de ore pentru ca o tanara de 17 ani sa poata urma un tratament pentru malformatia congenitala extrem de grava de care sufera. Alin.

Eroul Zilei. Plutonierul care daruieste din camaraderie

Dar din dar se face rai! Un militar ranit in Afganistan si-a donat caruciorul de invalid unui alt coleg ranit in groaznicul accident din 29 iunie de la Dambovicioara. Plutonierul Ionut Butoi s-a.

INCIDENT la Untold: Tanarul care si-a facut poza cu Emil Boc , BATUT cu pumnii si picioarele in cadrul festivalului

Tanarul care s-a fotografiat cu primarul Clujului, Emil Boc la festivalul Untold a fost victima unui atac in timpul show-lui lui Armin van Buuren, potrivit Adevarul. Dupa ce fotografia sa a devenit.

Samsarii de masini care dau inapoi kilometrajul pentru a umfla pretul autoturismului, risca 2 ani de inchisoare!

Samsarii de masini care dau inapoi kilometrajul pentru a umfla pretul autoturismului, ar putea ajunge lainchisoare! Propunerea apartine mai multor parlamentari, dar, daca va deveni lege, cei care v.

Numarul proprietarilor care cumpara apartamente noi pentru inchiriere, in crestere accentuata: topul zonelor cu cele mai mari randamente pentru investitii imobiliare

Numarul cumparatorilor de locuinte care achizitioneaza o proprietate pentru a o inchiria, concept cunoscut si sub denumirea de buy-to-let, a inregistrat o crestere accelerata in ultima perioada, iar acest lucru a determinat si o schimbare.

Ce a patit tanarul care si-a facut poza cu primarul Boc la Untold

Bogdan Padurariu, tanarul din Cluj care si-a facut poza cu primarul Emil Boc la Untold, duminica dimineata, in timpul show-ului lui van Buuren, a fost agresat cu pumnii si picioarele de participanti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )