Libnet.ro
UNICEF

08:45

Erste Group raporteaza cel mai bun rezultat al grupului: profit net de 1,8 miliarde de euro in 2018

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Erste Group raporteaza cel mai bun rezultat al grupului: profit net de 1,8 miliarde de euro in 2018

Grupul bancar austriac Erste Group a raportat joi un profit net de aproape 1,793 miliarde de euro in 2018, in crestere cu 36% fata de 2017, fiind cel mai bun rezultat inregistrat de grup in cei 200 de ani de activitate, a anuntat Erste Group. continuă pe Wall-Street Ro

Oscar 2019: cel mai bun actor. Poate nu-i pe gustul tau, dar e de Oscar

Oscar 2019 are si un cel mai bun actor. Selectia n-a fost usoara, dar nici numele n-au fost incredibil de grele. Pana anul viitor insa, un singur om pleaca acasa cu premiul Oscar. inainte.

Oscar 2019. Green Book, cel mai bun film. Bohemian Rhapsody a castigat patru premii

Lungmetrajul Green Book a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 91-a editie a galei de decernare a premiilor Oscar, organizata duminica seara la Los Angeles, unde productia Bohemian Rhapsody, un film.

Oscar 2019: cel mai bun film. Ca iti place sau nu, a luat premiul Oscar

Premiile Oscar au fost decernate si, ei bine, cel mai asteptat castigator are acum si un an. Pentru urmatorul an, altul nu mai avem, fie ca-ti place, fie ca nu. Oscar 2019 a venit cu o.

Spike Lee s-a enervat si a avut o reactie necontrolata dupa ce Green Book a castigat Oscarul pentru cel mai bun film

Regizorul american Spike Lee 61 de ani) a avut o reactie neasteptata in momentul in care a aflat ca lungmetrajul dramatic cu accente comice, Green Book a fost desemnat cel mai bun film in cadrul galei de decernare a premiilor Oscar 2019.

Green Book, cel mai bun film de la Oscar 2019, este inspirat dintr-o poveste reala despre prietenie dincolo de prejudecati VIDEO

Drama cu accente comice Green Book, o productie in regia lui Peter Farrelly 62 de ani), a fost desemnata Cel mai bun film la gala Oscar 2019. Lungmetrajul, cuMahershala Ali siViggo Mortensen, este inspirat dintr-o poveste reala.

Premiile Oscar 2019 - lista castigatorilor. ,,Green Book - cel mai bun film, Rami Malek si Olivia Colman - cei mai buni actori

Premiile Oscar 2019 au fost decernate in aceasta noapte la Los Angeles. Filmul Bohemian Rhapsody a adus cele mai multe statuete - patru, urmat de Green Book, Roma, Black Panther cu cate trei.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 FEBRUARIE SIF Transilvania, printre performerii bursei

Marcand un salt al cotatiei de 8,03%, in raport cu moneda euro, in intervalul 14 - 21 februarie, actiunile SIF Transilvania SIF3) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a consemnat un avans de 0,89%, in perioada mentionata.

VIDEO Hackerville, filmat la Timisoara, desemnat cel mai bun serial la The German TV Oscar

Hackerville a castigat Grimme Preis, cel mai prestigios premiu german pentru televiziune. Anuntul a fost facut chiar de viceprimarul Dan Dianconu, pe pagina sa de Facebook.

Acest tip de barbat este cel mai bun la pat

Performantele sexuale ale unui barbat sunt strans legate nu doar de aspectul si conditia lui fizica, ci mai ales de caracterul sau, se arata intr-un studiu publicat in revista de specialitate Evolutionary Psychology.

Erste Group se asteapta sa fie afectat negativ de taxa bancara din Romania, dupa un profit net de aproape 1,8 miliarde euro in 2018

Erste Group a inregistrat anul trecut un profit net de aproape 1,8 miliarde euro, dar se asteapta ca in acest an sa fie afectat negativ de taxa bancara din Romania.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )