Libnet.ro
UNICEF

05:30

Eses la negocierile Ponta - Basescu pentru investirea Guvernului Ponta III

Antena3 Antena3,
Eses la negocierile Ponta - Basescu pentru investirea Guvernului Ponta III

Update 14. 35 - Premierul Victor Ponta a ramas sa discute cu presedintele Traian Basescu, imediat dupa numirea lui Gabriel Oprea la MAI, in speranta gasirii unei solutii pentru investirea Guvernului Ponta III,. continuă pe Antena3

Eses la negocierile Ponta - Basescu pentru despre investirea Guvernului Ponta III

Update 14. 35 - Premierul Victor Ponta a ramas sa discute cu presedintele Traian Basescu, imediat dupa numirea lui Gabriel Oprea la MAI, in speranta gasirii unei solutii pentru investirea Guvernului Ponta III,.

O noua discutie Ponta - Basescu despre investirea Guvernului Ponta III, fara niciun rezultat

Update 14. 35 - Premierul Victor Ponta a ramas sa discute cu presedintele Traian Basescu, imediat dupa numirea lui Gabriel Oprea la MAI, in speranta gasirii unei solutii pentru investirea Guvernului Ponta III,.

Antonescu: intre cinci si sapte parlamentari PNL au votat Guvernul Ponta III. Nu vor fi sanctionati

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la Bacau, ca au fost intre cinci si sapte parlamentari PNL care au votat pentru investirea Guvernului Ponta III, intre care si Radu Stroe, insa a.

Ioan Ghise: Parlamentarii PNL nu vor vota pentru investirea noului guvern

Liberalii nu vor vota noul guvern cu care Victor Ponta vine marti in parlament. Anuntul a fost facut de senatorul PNL, Ioan Ghise. Victor Ponta a confirmat prezenta UDMR in noul Guvern format dupa ruperea USL.

Sinteza zilei: Mircea Geoana, despre CULISELE RAZGANDIRII lui Traian Basescu privind instalarea Guvernului

Senatorul Mircea Geoana, inalt Reprezentant al premierului pe proiecte de diplomatie publica, a afirmat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, ca decizia lui Traian Basescu de a semna instalarea.

Ponta: Basescu nu poate contesta, conform legii, hotararile Parlamentului. Apreciez ca Antonescu nu intra in jocul iresponsabil al presedintelui

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca presedintele Romaniei nu poate contesta hotararile Parlamentului, conform legii, si ca apreciaza corectitudinea lui Crin Antonescu, care a anuntat foarte clar ca nu.

Ponta: Basescu vorbeste fara baza constitutionala, eu schimb compozitia politica, nu programul

Declaratiile presedintelui Traian Basescu privind redesemnarea premierului sunt pur politice si fara nicoio baza constituionala, deoarece in Parlament va fi schimbata compozitia politica, nu si programul, a declarat premierul Victor Ponta.

Ponta: Basescu vorbeste fara baza constitutionala. ...

Declaratiile presedintelui Traian Basescu privind redesemnarea prim-ministrului sunt pur politice si fara nicio baza constitutionala, deoarece in Parlament va fi schimbata compozitia politica, nu si programul, a declarat premierul Victor Ponta. El a aratat ca schimbarea compoziiei politice va fi efectuata conform articolului 85 din Constitutie, in timp ce mandatul premierului inceteaza in conditiile articolului 110, transmite Romania TV.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2163 seconds )