Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce este Acinetobacter, bacteria care a ucis mai multi pacienti la Institutul Marius Nasta din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Ce este Acinetobacter, bacteria care a ucis mai multi pacienti la Institutul Marius Nasta din Bucuresti

Blocul operator si reanimarea de la Institutul Marius Nasta din Bucuresti au fost inchise. Decizia a fost luata de Directia de Sanatate Publica dupa ce rezultatele analizelor privind infectiile. continuă pe Antena3

Focar de infectie la Institutul Marius Nasta: in institut mor multi pacienti

Managerul Institutului Marius Nasta din Capitala, Beatrice Mahler, spune ca in institutia pe care o conduce mor multi pacienti din cauza ca sunt in stadii avansate de boala. in ceea ce priveste infectia cu.

Tudose, despre discutiile cu Dragnea pe amnistie: Vine lupul. Hai o poza cu lupul nu ai? / Dragnea nu va da OUG pe amnistie pentru ca atunci nu mai este util celor care o vor

Mihai Tudose a dezvaluit marti seara, la TVR1, discutiile pe care spune ca le-a avut cu Liviu Dragnea despre amnistie si gratiere, precizand ca de doi ani de zile la CEx al PSD aducea in discutie subiectul, potrivit Mediafax. Fostul premier a adaugat ca Dragnea nu va da OUG pe amnistie pentru ca atunci nu mai este util celor care o vor. Vine lupul. Hai o poza cu lupul nu ai? Sa vedem si noi cum arata tot lupul asta care vine. Noi de doi ani la CEx, domnule problema cu amnistia si gratierea. , a declarat Mihai Tudose, marti seara, la TVR 1.

Cine este blonda dezinvolta care a prezentat Finala Eurovision Romania

Aseara, in Finala Eurovision Romania, din culise si din gradena concurentilor a transmis o prezentatoare blonda si dezinvolta. Iata despre cine a fost vorba! .

Mai multi EUROPARLAMENTARI au fost ARESTATI in Belgia, intr-un scandal ce vizeaza armele nucleare ale SUA (FOTO)

Patru europarlamentari au fost arestati, miercuri, in timpul unui protest care a avut loc in Belgia. Manifestantii protestau fata de prezenta bombelor nucleare americane pe teritoriul Europei. La un moment.

A fost agresat si lovit de mai multi tineri pe terasa unui bar din Focsani. Adolescentul de 16 ani a ajuns de urgenta la spital

Cinci tineri din Focsani, cu varste cuprinse intre 19 si 23 de ani, sunt cercetati de politie, dupa ce un adolescent de 16 ani a reclamat ca ar fi fost agresat de mai multe persoane, pe terasa unui bar din.

Ciolos, despre eticheta de securisti: O poveste din partea unor oameni care nu mai au ce sa inventeze

Liderul PLUS Dacian Ciolos a declarat luni seara, la TVR1, intrebat cum vede eticheta de securisti lipita lui si membrilor partidului, ca este o poveste a unor oameni care nu mai au ce sa inventeze, precizand ca ii va da in judecata pe cei care mai folosesc astfel de etichete.

MINISTRUL MEDIULUI: Este anul in care economia circulara va incepe in Romania

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, astazi, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca anul 2019 este cel in care economia circulara, ca si concept, va incepe in tara noastra, dar va fi pornita si industria de reciclare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )