Libnet.ro
UNICEF

01:05

El este barbatul care a lovit cu masina ursul din Harghita! Ce a patit omul, dupa incident

Antena3 Antena3,
El este barbatul care a lovit cu masina ursul din Harghita! Ce a patit omul, dupa incident

Jurnalistul Vlad Ursulean a dat de urmasoferului care a lovit ursul din Harghita. Tare s-au bucurat ca se intereseaza cineva si de ei, ca au urmarit toate stirile si numai de urs aveau. continuă pe Antena3

Cine este barbatul care a lovit cu masina ursul din Harghita. Ce spune soferul despre accident

A fost gasit barbatul care a dat cu masina peste ursul din Harghita. Cazul brutal al agoniei ursului a facut inconjurul tarii. Romanii s-au infiorat la modul in care au rezolvat autoritatile problema si la felul in care a fost privita situatia. Ce a spus cel care a provocat evenimentul tragic? Prima declaratie a barbatului .

Ministrul mediului, la Antena 3: Cu greu am putut sa privesc imaginile cu ursul din Harghita

Ministrul mediului, Costel Alexe, a explicat, luni, la Antena 3, cum trebuia sa se procedeze in cazul ursului ranit din Harghita care a agonizat ore intregi la marginea unei sosele. Trebuie sa recunoastem ca.

Prima declaratie a barbatului care a spulberat ursul in Harghita

Barbatul din localitatea mureseana Acatari, care a avut ghinionul sa loveasca un urs pe o sosea din Harghita, este tata a sase copii, iar acum a ramas fara masina cu care isi transporta.

Sedinta la Ministerul Mediului astazi, dupa cazul ursului lasat sa agonizeze 18 ore pe o sosea din Harghita

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a convocat, luni, o sedinta la Ministerul Mediului, dupa cazul din Harghita, unde un urs ranit intr-un accident a fost lasat sa agonizeze 18 ore pe sosea. Este luata in calcul modificarea legislatiei astfel incat sa fie simplificate procedurile in astfel de situatii.

Barbatul care si-a pierdut familia in tragedia din Timisoara, marturisiri cutremuratoare. Ce i-au spus medicii despre sotia sa

Barbatul care si-a pierdut sotia si copilul de doar trei ani dupa deratizarea din blocul din Timisoara a povestit momentele de groaza prin care a trecut. Timisoreanul a povestit ca sambata dimineata,.

Povestea familiei care s-a ciocnit cu ursul. De cativa ani traiesc cu teama... Cum arata masina dupa accident (FOTO)

Familia din Harghita care a lovit cu masina ursul lasat de autoritati sa agonizeze ore in sir pe marginea drumului sustine ca este terorizata de aceste salbaticiuni. Lor si vecinilor le este frica sa mai.

UPDATE FOTO Un urs lovit de o masina a agonizat pe marginea drumului timp de 18 ore, fara ca autoritatile sa ia o decizie. Animalul a fost, pana la urma, impuscat Politia a deschis dosar penal Prefectul de Harghita, demis

Un urs a fost lovit, sambata seara, de un autoturism in care se aflau trei persoane, la iesirea din localitatea Praid, un minor aflat in masina suferind un atac de panica. Animalul, grav ranit sambata, in jurul orei 18. 00, a agonizat pe marginea drumului pana duminica la pranz, pentru ca autoritatile nu reuseau sa ia o decizie. Pana la urma, s-a luat decizia ca animalul sa fie impuscat pentru a-i curma suferinta. 00 Politistii din Harghita au deschis dosar penal. Oamenii legii fac cercetari pentru a stabili daca s-a comis vreo infractiune. 30 Ministrul de Interne il demite pe prefectul de Harghita13. 25 Reprezentantii IPJ Harghita au declarat ca ursul a fost, in cele din urma, impuscat de vanatori, pentru a-i curma suferinta11. 56 Ministrul Mediului: Este inuman. Atributia de interventie era a Jandarmeriei si a DSV .

VELA, DESPRE CAZUL URSULUI DIN HARGHITA: Prefectul a gresit cand a tratat functia de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta ca pe una decorativa

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca prefectul de Harghita va fi demis pentru modul cum a gestionat situatia legata de ursul ranit intr-un accident rutier in apropiere de Praid, MAI urmand sa inainteze documentele necesare catre premier, care il va demite. Vela spune ca prefectul a gresit atunci cand a tratat functia sa de presedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta ca pe una cu rol decorativ, precizand ca prefect esti si in weekend si in restul saptamanii.

Cutremurator! Ce pedeapsa a primit barbatul care si-a ucis sotia bolnava in faza terminala ca sa-i curme suferinta

Un barbat din Suedia, in varsta de 63 de ani, a ajuns in fata instantei dupa ce si-a ucis sotia bolnava in stare terminala. Acesta i-a administrat o doza letala de morfina. Barbatul, din localitatea.

BOMBA MONDENA! O alta blonda celebra i-a furat inima lui Brad Pitt! Cine este femeia care il face fericit pe celebrul actor (FOTO)

Brad Pitt este indragostit din nou! iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A iNTAMPLAT LA PATRU ANI DE CAND A FOST BAGAT iN COMA GALERIE FOTO) Presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )