Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fabulos. Cine conduce cea mai scumpa masina din Romania

Antena3 Antena3,
Fabulos. Cine conduce cea mai scumpa masina din Romania

Masini luxoase si femei frumoase - cam la aceste lucruri se rezuma excentricitatile milionarilor de pe plaiurile dambovitene. in schimb, milionarii de peste hotare ori fac pe DJ-ii, ori isi etaleaza. continuă pe Antena3

El Chapo Guzman, condamnat PE VIATA si mutat in cea mai DURA inchisoare din SUA. Iata cine ii vor fi colegi de penitenciar

El Chapo, cel mai cunoscut traficant de droguri din lume, a fost condamnat la inchisoare pe viata. Cel mai probabil va fi mutat la cea mai sigura inchisoare din SUA. Potrivit Reuters, Joaquin Guzman, baronul.

Cum a ajuns sa arate acum cea mai urata femeie din lume. Lizzie Velasquez e de nerecunoscut

Lizzie Velasquez este cunoscuta in intreaga lumea drept cea mai urata femei. Din pacate, ea sufera de o boala care a facut-o sa arate in felul acesta. Cum arata femeia acum? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie, a ajuns de nerecunoscut Tanara care a fost supranumita cea mai urata femeie din lume s-a schimbat destul .

Simona Halep a primit cea mai inalta distinctie din partea Patriarhiei Romane: Todeauna multumesc lui Dumnezeu. Sper sa inspir cat mai multi copii (FOTO)

Simona Halep a primit, joi, cea mai inaltadistinctie din partea Patriarhiei Romane. Preafericitul Parinte Patriarh Daniel i-a acordat joi campioanei de la Wimbledon Curcea Patriarhala in cadrul unei.

Romania a fost si in luna iunie tara cu cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate,.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai cunoscuta si printre cea mai veche masina a romanilor, revine. O Dacia 1300 a fost scoasa la vanzare la un pret fabulos. Dacia 1300 nu este o masina recunoscuta ca foarte valoroasa, de fapt m.

VREMEA 17 iulie. Soare si temperaturi ridicate in cea mai mare parte a tarii

E soare in cea mai mare parte din tara. in zonele montane, in jumatatea de nord a Moldovei, cei de la ANM spun ca pe arii restranse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale.

Batalia de la Stalingrad, orasul sovietic in care pamantul s-a cutremurat de bombe. Cum au trait oamenii cea mai sangeroasa lupta din Al Doilea Razboi Mondial

Batalia de la Stalingrad a ramas una dintre cele mai sangeroase din istoria omenirii. A schimbat soarta unui razboi cu pretul a aproape doua milioane de vieti, iar multe dintre evenimentele petrecute in orasul sovietic au fost cutremuratoare.

Dancila: Vom infiinta Muzeul Holocaustului langa Antipa, daca aceasta locatie va fi cea mai buna Zeci de personalitati s-au pronuntat deja impotriva propunerii

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca Muzeul Holocaustului va fi infiintat langa Muzeul Antipa, daca se va considera ca aceasta locatie este cea mai buna. Declaratia a fost facuta in contextul.

Politia din Hong Kong a facut probabil cea mai mare captura de explozibili din istoria sa, cu o zi inainte de noi proteste antiguvernamentale

Politia din Hong Kong a capturat ceea ce se crede a fi cea mai mare cantitate de materiale explozibile descoperita in oras, intr-un raid care a avut loc vineri noapte la o fabrica in care se presupunea ca se realizeaza bombe, relateaza CNN.

Cea mai lunga calatorie cu un automobil electric

Un olandez a terminat cea mai lunga calatorie efectuata cu un automobil electric, 101,000km, in Noua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )