Libnet.ro
UNICEF

17:15

Este cea mai bogata romanca. Are mai multi bani decat trei milionari de top la un loc

Antena3 Antena3,
Este cea mai bogata romanca. Are mai multi bani decat trei milionari de top la un loc

Fiica unei croitorese din Constanta a cladit un imperiu de la zero. O tranzactie care se va incheia in curand evalueaza afacerea ei la trei miliarde de dolari. Nascuta intr-o familie de aromani din. continuă pe Antena3

Teodorovici: Legea pensiilor intra in sedinta de miercuri a Guvernului. Este cea mai mare provocare a Executivului

Proiectul legii pensiilor, care va fi pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, va fi cea mai mare provocare a Executivului, avand in vedere impactul financiar foarte mare, peste limita impusa pentru anul 2019, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Orban: Referendumul este institutia cea mai puternica a democratiei. Tema, extrem de importanta pentru ca e vorba despre celula de baza a societatii, familia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la iesirea de la vot, ca referendumul este cea mai puternica institutie a democratiei, iar tema acestuia este extrem de importanta, pentru ca este vorba despre cum este constituita celula de baza a societatii, familia.

Bugetul Educatiei in Romania: mic si alocat necorespunzator! Tarile performante dau cei mai multi bani pentru invatamantul primar!

Situatia critica a invatamantului romanesc se explica prin modul defectuos in care sunt alocate resursele: cea mai mare parte din bugetul total merge catre invatamantului secundar, iar pentru invatamantul primar se acorda cea mai mica pondere. Astfel,.

Cea mai profitabila saptamana pentru operatorii de turism din Iasi. Toate locurile de cazare sunt ocupate de Sfanta Parascheva

Saptamana in care se marcheaza Hramul Sfintei Parascheva si care coincide cu Sarbatorile Iasiului este cea in care este cel mai greu de gasit un loc de cazare in hotelurile si pensiunile din oras sau in Zona Metropolitana.

Cea mai mare greseala pe care o fac toate gospodinele cand pun varza la murat!

Cea mai mare greseala pe care o fac toate gospodinele cand pun varza la murat! Iata reteta corecta! Ce trebuie sa stim cand alegem varza? Sa fie bine coapta, indesata, alba si cu foi subtirele.

Jurgen Klopp, extrem de suparat de existenta Ligii Natiunii: E cea mai inutila competitie din lume, un nonsens. Nimeni nu se gandeste la fotbalisti

Intreruperea competitiilor interne pentru meciurile echipelor nationale din Liga Natiunilor, cea mai noua competitie infiintata de UEFA, Liga Natiunilor, provoaca mare suparare in randul antrenorilor.

Cristina Pruna, deputat USR: Stocurile de gaze naturale obligatorii stabilite de ANRE pentru acesta iarna au ajuns la cea mai mica valoare din ultimii ani

Stocurile de gaze naturale obligatorii stabilite de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), pentru sezonul de iarna 2018-2019, au ajuns la cea mai mica valoare din ultimii ani, afirma Cristina Pruna, deputat USR, care pune problema daca acestea sunt indeajuns pentru a face fata unei ierni cu temperaturi geroase. Reprezentanti ai ANRE si ai Ministerului Energiei sunt invitati saptamana viitoare, in plenul Camerei Deputatilor, sa ofere explicatii pe aceasta tema.

Seful Consiliului Concurentei estimeaza ca 2018 poate fi al doilea an cu cea mai mare amenda cumulata data de autoritate in istorie

2018 poate fi anul cand Consiliul Concurentei aplica a doua cea mai mare amenda din istoria sa, dupa sanctiunile cumulate de 205 milioane euro date companiilor petroliere in 2012, a declarat sambata, la Sinaia, presedintele autoritatii, Bogdan Chiritoiu.

Cea mai scumpa tastatura mecanica are pret de iPhone Xs Max

Este posibil sa stii ca pretul pentru o tastatura mecanica este departe de a fi mic. Nu cred ca se asteapta insa nimeni sa ajungi sa platesti pe un periferic aceeasi valoare pe care.

Referendum 2018. Un primar din Alba promite ca satul cu cea mai mare prezenta va beneficia primul de investitia in reteaua de apa potabila

Un primar din Alba incearca sa convinga cat mai multa lume sa vina la referendum cu o promisiune cel putin ciudata: in satul in care se vor prezenta cei mai multi alegatori la votul pentru referendum se va demara investitia privind introducerea apei potabile in comuna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )