Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ea este CEA MAI FRUMOASA femeie din lume! A primit COROANA Miss World (FOTO)

B1 B1,
Ea este CEA MAI FRUMOASA femeie din lume! A primit COROANA Miss World (FOTO)

O tanara in varsta de 26 de ani din Mexic pe nume Vanessa Ponce de Leon a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, in cadrul celei de-a 68-a editie a concursului. continuă pe B1

Miss World 2018: Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume - Galerie FOTO

Reprezentanta Mexicului, Vanessa Ponce de Leon, in varsta de 26 de ani, model si voluntara, a fost aleasa Miss World la cea de-a 68-a editie a celebrei competitii de frumusete, potrivit site-ului oficial al.

Miss World 2018: cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din lume

Reprezentanta Mexicului, Vanessa Ponce de Leon, a fost desemnata Miss World 2018 in finala celei de-a 68-a editii a competitiei, desfasurata pe 8 decembrie in orasul Sanya din provincia chineza Hainan.

Cea mai frumoasa politista din Germania, constransa de sefi sa ia o decizie: pozele sexy sau uniforma FOTO

Adrienne Koleszar 34 de ani) este considerata cea mai frumoasa politista din Germania si este constransa de sefi sa aleaga intre a fi organ public sau a fi celebra pe Instagram. Acestia o pun sa renunte la postarile in care isi etaleaza fizicul si la postura de celebritate in mediul online, daca vrea sa continue cariera de ofiter.

HOROSCOP. Care este cea mai norocoasa perioada din aceasta iarna pentru fiecare zodie

Iata care sunt cele mai fericite si norocoase zile din aceasta iarna pentru fiecare zodie in parte. Tine cont de sfaturile zodiacului si programeaza in perioada respectiva cele mai importante intaln.

O romanca absolventa de Drept, cea mai frumoasa din Europa

Originara din Pitesti si absolventa de Drept, romanca Andreea Coman 25 de ani) a obtinut pe 7 decembrie titlul de Miss Supranational Europe 2018 la finala internationala din Polonia a concursului international Miss Supranational 2018, una dintre cele mai importante competitii de frumusete din lume, ce a reunit 72 de fete de pe toate continentele.

Ministrul britanic al muncii: Acordul premierului May privind Brexit-ul este cea mai buna optiune

Ministrul britanic al muncii si pensiilor, Amber Rudd, a declarat sambata ca acordul premierului Theresa May privind Brexit-ul a fost cea mai buna optiune posibila si singurul plan disponibil pentru iesirea din Uniunea Europeana, desi a recunoscut ca.

Acesta este cel mai sigur oras din Romania

Oradea este orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta. Conform unui studiu, clasamentul continua cu Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Sfantul Gheorghe si Timisoara. Capitala Romaniei se claseaza abia pe.

Cum arata cea mai buna vila din lume si ce dotari impresionante are FOTO

Obiectivul turistic se afla in apropierea capitalei thailandeze Bangkok, la cinci minute de plaja, iar marile sale atuuri sunt luxul si intimitatea totala de care au parte cei care ii calca pragul.

Cel mai celebru cangur din lume, musculosul Roger, a murit la vrsta de 12 ani

Roger, musculosul cangur ce a ajuns celebru dupa ce o fotografie cu el zdrobind o galeata de metal de parca ar fi un pahar de hartie a devenit virala in 2015, a murit la varsta de 12 ani, scrie Guardian.

(P) Peisagistica pentru Vox Vertical Village realizata in parteneriat cu cea mai mare pepiniera din Europa

Una dintre caracteristicile definitorii ale Vox Vertical Village, pe langa arhitectura impozanta, consta in peisagistica de exceptie. Zone generoase de verdeata, terase mari si spatii interioare aerisite; acestea sunt caracteristicile principale ale.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )