Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ea este cea mai SEXY studenta din Romania. I-a innebunit pe profesori cand a aparut asa la ore

Antena3 Antena3,
Ea este cea mai SEXY studenta din Romania. I-a innebunit pe profesori cand a aparut asa la ore

In Timisoara aceasta tanara bruneta, care a dat Bacalaureatul in aceasta vara, se bucura de o popularitate iesita din comun. Cand era eleva, toti o considerau cea mai frumoasa din liceu, iar pe pagina ei. continuă pe Antena3

Un dar istoric. Aceasta este cea mai mare donatie pe care Universitatea a primit-o vreodata

Un absolvent al Universitatii Yale din SUA, care s-a pensionat in luna iunie, a donat institutiei de invatamant suma de 250 milioane de dolari. Aceasta este cea mai mare donatie din istoria Universitatii.

FOTO Cea mai moderna cresa din Romania s-a deschis la Baia Mare

Una dintre cele mai moderne crese din Romania a fost inaugurata in urma cu doua zile la Baia Mare. Unitatea va adaposti 80 de copii, iar printre alte dotari dispune si de un sistem video care ofera parintilor posibilitatea sa-si supravegheze constant copiii.

Te gandesti la o vacanta in stainatate? Aceasta este cea mai sigura destinatie de pe Glob

Unul dintre cele mai vizitate state si motorul zonei euro, Germania este considerata cea mai sigura destinatie din intreaga lume, potrivit unui top international, scrie arabnews. com .

Un vandut pentru 52 milioane dolari a devenit cea mai scumpa masina din lume

Un 250 GTO, din 1963, a fost vandut intr-o tranzactie privata pentru 52 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa masina din lume. Masina rosie de curse, detinuta de colectionarul Paul.

Un a devenit cea mai scumpa masina din lume. Costa cateva mil. de dolari

Un 250 GTO, din 1963, a fost vandut intr-o tranzactie privata pentru 52 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa masina din lume, relateaza Bloomberg.

Majorarea capitalului nu este cea mai buna optiune

Directorul general al Raiffeisen Bank International RBI), Karl Sevelda, considera ca majorarea capitalului institutiei financiare in perioada urmatoare nu reprezinta cea mai buna optiune.

Beneficille vremii urate. Cum a devenit marti cea mai verde zi din energie

Vantul puternic a adus cea mai verde zi din energie. Eolienele au depasit reactoarele de la Cernavoda si furnizeaza, in prezent, 21% din productia totala de energie de la noi din tara. Cea mai buna.

Top Empire: Cele mai sexy actrite din toate timpurile (Galerie foto)

Prezentul este mai tare decat trecutul. Cel putin asa arata un sondaj care a stabilit topul celor.

Cea mai bogata femeie din Australia renunta la conducerea afacerilor de familie

Gina Rinehart, cea mai bogata persoana din Australia, va renunta la conducerea afacerilor de miliarde de dolari ale familiei ei pentru a face pace intre ea si copii ei. Trei dintre cei patru copii si-au dat in judecata mama si au cerut inlocuirea ei din board-ul de conducere a companiilor.

Universitatea Yale a primit cea mai mare donatie din istoria sa: 250 milioane dolari

Universitatea Yale din Statele Unite a primit cea mai mare donatie din istoria sa de 312 ani dupa ce un absolvent care s-a pensionat in luna iunie i-a oferit suma de 250 milioane dolari, relateaza Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )