Libnet.ro
UNICEF

17:16

Majorarea capitalului nu este cea mai buna optiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Majorarea capitalului nu este cea mai buna optiune

Directorul general al Raiffeisen Bank International RBI), Karl Sevelda, considera ca majorarea capitalului institutiei financiare in perioada urmatoare nu reprezinta cea mai buna optiune. continuă pe Ziarul Bursa

Un dar istoric. Aceasta este cea mai mare donatie pe care Universitatea a primit-o vreodata

Un absolvent al Universitatii Yale din SUA, care s-a pensionat in luna iunie, a donat institutiei de invatamant suma de 250 milioane de dolari. Aceasta este cea mai mare donatie din istoria Universitatii.

VIDEO. Bucurestiul este cea mai PERICULOASA capitala din UE. Vezi din ce cauza.

Bucurestiul este considerat cea mai periculoasa capitala din Uniunea Europeana. // Expertii spun ca din cauza cladirilor vechi si nesigure, un cutremur foarte mare ar putea fi devastator pentru locuitorii Capitalei.

Faze Tari: Papusa Barbie va intra in anonimat! Cum arata cea mai buna prietena a ei! Frumusetea blondei este ireala; Un belgian a fost eutanasiat dupa o operatie de schimbare de sex esuata; Socant: Gravida in opt luni, ridica haltere

Pasionat de innot? Au aparut castile subacvatice. Inotul si muzica te relaxeaza, insa pana acum erai nevoit sa le faci separat? De acum nu va. Adoarme de 30 de ori pe zi. Chloe Glasson , o fetita de 14 ani, din Scotia, a devenit narcoleptica in urma unui vaccin impotriva gripei porcine.

Halep la cea mai buna clasare din cariera

Chiar daca a pierdut in primul tur la Beijing, turneu de 5. 1 milioane de dolari, Simona Halep a urcat un loc in clasamentul dat publicitatii de WTA.

Beneficille vremii urate. Cum a devenit marti cea mai verde zi din energie

Vantul puternic a adus cea mai verde zi din energie. Eolienele au depasit reactoarele de la Cernavoda si furnizeaza, in prezent, 21% din productia totala de energie de la noi din tara. Cea mai buna.

Putin: Rusia nu isi poate da suveranitatea la schimb pentru o calitate mai buna a vietii

Rusia nu isi poate da suveranitatea la schimb pentru o calitate mai buna a vietii, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, in cadrul unei reuniuni a Consiliului prezidential pentru Cultura, desfasurata miercuri, potrivit presei internationale.

Guvernul vrea un ring bursier al produselor agricole pentru o mai buna colectare la buget

Guvernul vrea sa creeze un ring bursier al produselor agricole prin care sa se asigure o interfata universala care sa reflecte evolutiile preturilor acestor produse, permitand totodata tranzactionarea acestora in conditii de maxima transparenta, pentru o mai buna colectare la buget.

Un vandut pentru 52 milioane dolari a devenit cea mai scumpa masina din lume

Un 250 GTO, din 1963, a fost vandut intr-o tranzactie privata pentru 52 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa masina din lume. Masina rosie de curse, detinuta de colectionarul Paul.

Un a devenit cea mai scumpa masina din lume. Costa cateva mil. de dolari

Un 250 GTO, din 1963, a fost vandut intr-o tranzactie privata pentru 52 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa masina din lume, relateaza Bloomberg.

Cea mai bogata femeie din Australia renunta la conducerea afacerilor de familie

Gina Rinehart, cea mai bogata persoana din Australia, va renunta la conducerea afacerilor de miliarde de dolari ale familiei ei pentru a face pace intre ea si copii ei. Trei dintre cei patru copii si-au dat in judecata mama si au cerut inlocuirea ei din board-ul de conducere a companiilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )