Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Macovei, despre raportul MCV: Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene

Antena3 Antena3,
Monica Macovei, despre raportul MCV: Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene

Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca raportul MCV dat publicitatii miercuri este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene, avertizand ca exista riscul redeschiderii unor chestiuni care, in ra. continuă pe Antena3

Monica Macovei despre raportul MCV: Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene din rapoartele MCV/ Niciodata nu s-a pus problema redeschiderii unor chestiuni inchise

Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene din rapoartele MCV, avertizand ca exista riscul redeschiderii unor chestiuni care, in raportul din ianuarie 2017, au fost considerate inchise. Acesta este un mare pas inapoi cauzat de PSDALDE, care trebuie sa plateasca, afirma fostul ministru al justitiei, europarlamentarul Monica Macovei. Potrivit acesteia, cchimbarile propuse la legile justitiei, in special cele privind inspectia judiciara, raspunderea magistratilor si procedura de numire a procurorilor cu functii de conducere, sunt considerate ca fiind aspecte care afecteaza independenta sistemului judiciar si pot constitui un motiv pentru reexaminarea raportului de evaluare din ianuarie 2017.

Tudose afirma ca 2017 este cel mai bun an pentru afaceri. Aceasta este realitatea, nu cea inchipuita de unii sindicalisti, care aud voci despre prabusirea economiei

Premierul Mihai Tudose scrie pe pagina sa de Facebook ca cele mai valoroase 100 de companii din Romania au fost evaluate la 72,5 miliarde de euro, ceea ce inseamna ca 2017 este cel mai bun an pentru business-ul local si cel mai prolific din ultimul deceniu.

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti.

Tudorel Toader spune ca Raportul MCV este pozitiv, desi anunta monitorizare pentru cel putin inca un an

Concluzia raportului MCV este ca Romania isi poate indeplini obiectivul ridicarii MCV in actualul mandat al Comisiei Europene, adica pe parcursul anului 2018, a afirmat miercuri ministrul justitiei, Tudorel Toader, in conditiile inc are Bruxelles-ul a anuntat ca monitorizarea europeana va continua cel putin inca un an.

Florin Iordache, despre raportul MCV: Sunt chestiuni fundamentale care trebuie modificate

Deputatul PSD Florin Iordachea vorbit in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despre raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de cooperare si verificare in domeniul justitiei s.

VIDEO S-a stabilit cine este cel mai sexy barbat din lume, in anul 2017

Cantaretul american Blake Shelton a primit marti seara titlul de Cel mai sexy barbat in viata pe anul 2017, devenind primul artist country din lume care a fost recompensat cu aceasta distinctie.

Acesta este cel mai nesanatos aliment din lume. Multi romani il mananca in fiecare zi

Margarina este considerata nesanatoasa deoarece contine grasimi trans sau uleiuri vegetale procesate. Studiile recente au aratat ca in cazul persoanelor care au inlocuit untul cu margarina a crescut.

Radu Tudor: Donald Trump se pregateste sa inchida gura incomozilor de la CNN. Este cel mai ne-american presedinte american

CNN reprezinta azi cea mai critica si incomoda televiziune pentru Donald Trump, iar acest canal prezinta constant atat derapajele de limbaj, angajamentele mincinoase,cat si legaturile extrem de.

A supravietuit cancerului si si-a dat seama ce este cel mai important pentru a fi sanatos si fericit. Nu este vorba de mancare sau de sport

Katherine Killoran, de profesie medic, a fost diagnosticata cu cancer in urma cu ceva timp si a povestit tuturor ce te face cu adevarat sanatos si fericit in viata. Medicul a explicat ca nu doar o dieta sanatoasa si.

Ce ilegalitati uriase ascunde Monica Macovei. Serban Nicolae: De ce a avut acces in arhiva o persoana care nu avea niciun fel de functie publica

Presedintele Comisiei parlamentare de ancheta privind arhiva SIPA, Serban Nicolae, a vorbit in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despre faptul ca Monica Macovei refuza sa se prezinte la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )