Libnet.ro
UNICEF

01:05

iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate

Playtech Playtech,
iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate

IPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate, oficial, miercuri seara. Tim Cook le-a denumit cele mai avansate telefoane din lume, dar cata dreptate are? Pentru a raspunde la intrebare, trebuiesa incepem cu exteriorul. in primul rand, telefoanele arata la fel cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa vin cu o noua culoare, [] iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Victor Ponta: Este cea mai buna veste pentru mine

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca se bucura ca dosarul sau este aproape finalizat, asa cum afirmase procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi, iar acest anunt este cea mai buna veste, pentru ca.

FOTO: Cine este cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People.

Victorie uriasa pentru Simona Halep. Este la cea mai buna performanta din cariera la US Open

Calificarea in sferturile turneului este cea mai buna performanta a Simonei Halep la US Open. in faza urmatoare a competitiei constanteanca o va intalni pe Viktoria Azarenka, numarul 21 mondial. Simona Halep - .

Care este cea mai buna pozitie pentru somn si ce afectiuni putem dezvolta daca neglijam orele petrecute in dormitor

Oamenii petrec o treime din viata dormind, asa ca medicii ne recomanda sa fim atentie la acest capitol. Nu conteaza cat dormi, ci mai ales in ce pozitie, spun specialistii. Pozitia in care dormim ne poate cauza neplaceri pe termen lung, cum ar afectiuni ale coloanei vertebrale si ale gatului.

Romania - Grecia /Anghel Iordanescu a explicat de ce crede ca Grecia este cea mai buna echipa din grupa

Romania va intilni Grecia, luni, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala si o victorie ne poate apropia si mai mult de Euro 2016.

Cea mai puternica bomba din lume poate fi vazuta in Rusia

Cea mai puternica bomba nucleara detonata vreodata, cuun nor atomic de opt ori mai inalt decat varful Everest si cu o energie degajata de 50. 000 de kilotone, este Bomba Tarului. A fost testata de rusi in anii 60 si este de 1. 400 de ori mai puternica decat bombele nucleare lansate de SUA asupra Japoniei in [] Cea mai puternica bomba din lume poate fi vazuta in Rusia Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO+VIDEO. Unde este si cum arata cea mai infricosatoare biserica din lume

Cea mai infricosatoare biserica din lume se afla in Lukova, un oras din Cehia. Biserica Saint George a cazut in dizgratie in 1960, cand acoperisul s-a prabusit in timpul unei ceremonii funerare.

FOTO. RUSIA prezinta public cea mai mare BOMBA NUCLEARA din istorie: 25 de tone. Unde este EXPUSA

Cea mai puternica bomba nucleara construita in istoria omenirii cantareste 25 de tone si are opt metri lungime.

Cum arata sediul central al Huawei din Shenzhen: locul care gazduieste cea mai mare cantina din Asia, capabila sa hraneasca zilnic 40.000 de oameni

Sediul Huawei din Shenzhen este locul in care traiesc, muncesc si se relaxeaza in pauze) nu mai putin de 40. 000 de oameni. Campusul gigantului tehnologic este in realitate un oras in miniatura, cu banci, cafenele, spital, parcuri si cea mai mare.

Regina Elisabeta a II-a, suveranul britanic cu cea mai lunga domnie din istorie: Nu am aspirat niciodata la asta

Regina Elisabeta a II-a a devenit miercuri suveranul britanic cu cea mai lunga domnie din istorie. Desi recordul este unul remarcabil, aplaudat cucaldura de politicieni si de catre public, regina a respins sarbatorirea fastuoasa a evenimentului, declarand totodata ca nu este ceva la care sa fi aspirat de-a lungul domniei sale, relateaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )