Libnet.ro
UNICEF

18:30

Este a doua tara din lume care adopta aceasta lege. Minorii vor putea opta pentru eutanasie

Antena3 Antena3,
Este a doua tara din lume care adopta aceasta lege. Minorii vor putea opta pentru eutanasie

Minorii belgieni care sufera de boli incurabile vor putea opta pentru eutanasie, informeaza AFP. Belgia, tara cu traditie catolica, a devenit astfel a doua tara din lume, dupa Olanda, care autorizeaza in. continuă pe Antena3

Google a devenit a doua capitalizare bursiera din lume, dupa Apple

Gigantul internetului Google a depasit grupul petrolier ExxonMobil si a devenit a doua capitalizare bursiera din lume, dupa Apple, scrie AFP.

VIDEO Clipul zilei: Ascensiune extrema pe Shanghai Tower, al doilea zgarie-nori din lume, cu o inaltime de 650 metri

Doi tineri rusi adepti ai senzatiilor tari au reusit sa urce, clandestin, pe al doilea cel mai inalt turn din lume, Shanghai Tower, in prezent in constructie, cu o inaltime de 650 metri, scrie AFP. Cei doi fotografi ninja urbani, Vadim Mahorov si Vitaliy Raskalov, au explicat ca au profitat de intreruperea lucrarilor cu ocazia Noului an luna 31 ianuarie) pentru a lansa aceasta spectaculoasa expeditie nocturna.

Studiu: iPad mini este cel mai usor de stricat gadget din lume

O firma specializata pe asigurari de gadgeturi, a clasificat tableta iPad mini ca fiind cel mai usor de stricat gadget din lume. Cu toti stim cat de sensibile sunt gadgeturile moderne la cazaturi, probleme software sau hardware. in teorie, multe dintre ele rezista la cazaturi superficiale si socuri minore, din pacate, experienta ne-a demonstrat ca, nu le putem avea pe toate. Fie ne dorim o tableta sau un smartphone care arata foarte bine, fie optam pentru unul rezistent si butucanos.

The Telegraph include Photo Romania in topul celor mai importante festivaluri din lume.

Unul dintre cele mai importante festivaluri clujene, Photo Romania, a intrat in prima liga mondiala a manifestarilor de profil. Prestigiosul cotidian britanic The Telegraph a inclus Photo Romania Festival, cel mai mare eveniment dedicat fotografiei din Romania, in topul celor mai importante festivaluri de profil din lume. Acum a ajuns la cea de-a patra editie si este considerat drept cel mai important festival de fotografie din Europa de Est. Photo Romania reprezinta o serie de expozitii, .

Cel mai mare velier din lume ajunge la Constanta in luna mai

Cel mai mare velier din lume, Sedov, va participa la regata Black Sea Tall Ships care se va desfasura pe parcursul a 30 de zile in apele Marii Negre intre patru porturi: Varna, Novorossiisk, Soci si Constanta, conform unui comunicat de presa.

Dovada vie ca niciodata nu este prea tarziu. Povestea omului care a absolvit liceul la 97 de ani

Aceasta poveste de viata poate fi o adevarata inspiratie pentru tinerii care considera ca scoala este ceva demodat, care si-au luat drept modele in viata oameni care au gasit succesul pe ocolite. Frederick.

Ei sunt cei mai influenti fashion bloggeri din lume!

De la Anna dello Russo si pana la Bryan Grey Yambao ori Susanna Lau, iata care sunt cei mai cool si mai urmariti fashion bloggeri ai lumii, cei care, de multe ori, impreuna cu marii designeri, stabilesc tendintele in moda!.

Distribuitorul Aurom aduce din Africa de Sud aurul celui mai puternic producator din lume: la ce preturi pot fi cumparate lingourile

Rand Refinery, cel mai mare producator de aur din lume, si-a anuntat recent intrarea pe piata din Romani a prin intermediul distribuitorului unic Aurom Investment. Chiar daca Aurom isi propune sa distribuie aurul sud-african si catre bancile din piata.

Acestea sunt cele mai tari aeroporturi din lume. Sunt adevarate ORASE. Otopeniul pare o statie de autobuz pe langa ele

Zeci de milioane de oameni trec anual prin aceste aeroporturi. Bagaje, zboruri, zgomot si miliarde de pasi facuti catre destinatii din intreaga lume. in lista de mai jos va vom prezenta cateva din cele mai tari.

Pantilimon dorit de doua echipe din Serie A

Portarul roman Costel Pantilimon se afla in atentia a doua cluburi italiene si din vara ar putea scapa de presiunea de a fi rezerva lui Joe Hart la Manchester City.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )