Libnet.ro
UNICEF

08:30

The Telegraph include Photo Romania in topul celor mai importante festivaluri din lume.

România Liberă România Liberă,
The Telegraph include Photo Romania in topul celor mai importante festivaluri din lume.

Unul dintre cele mai importante festivaluri clujene, Photo Romania, a intrat in prima liga mondiala a manifestarilor de profil. Prestigiosul cotidian britanic The Telegraph a inclus Photo Romania Festival, cel mai mare eveniment dedicat fotografiei din Romania, in topul celor mai importante festivaluri de profil din lume. Acum a ajuns la cea de-a patra editie si este considerat drept cel mai important festival de fotografie din Europa de Est. Photo Romania reprezinta o serie de expozitii, . continuă pe România Liberă

Modelele Duster, Logan si Sandero, in topul celor mai bine vandute automobile in Rusia in luna ianuarie

Modelele marciiDacia Duster, Logan siSandero au prins la publicul rus, clasandu-se in topul celor mai bine vandute masini inRusia in luna ianuarie. in ianuarie, rusii au cumparat cele mai.

Radu Beligan, in topul celor mai puternice 100 de personalitati ale lumii!

Dupa ce a fost inclus in Cartea Recordurilor ca cel mai longeviv actor in activitate pe scena de teatru, Radu Beligan figureaza acum in topul celor mai puternice 100 de personalitati din divertisment, intr-un clasament intocmit de publicatia americana Business Insider.

The Telegraph: Vacanta comunista in Romania, o noua atractie turistica

Cotidianul britanic The Telegraph a realizat un clasament al ceor mai inedite destinatii de vacanta in 2014. Printre acestea se numara si un circuit in Romania si Republica Moldova care se vinde cu 1. 860 de lire sterline de persoana.

VIDEO The Lego Movie a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american. Topul celor mai vizionate filme

Marea aventura Lego/ The Lego Movie, primul lungmetraj 3D cu si despre Lego, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 69,1 milioane de dolari.

JO de la Soci: topul celor mai violente accidentari cuprinde si un roman

Jocurile Olimpice de la Soci au adus, pe langa frumusetea competitiei de iarna, si aspecte mai putin placute: accidentarile au provocat probleme serioase unor concurenti, printre care si unui roman.

FOTO Milioane de oameni au apasat butonul Like: topul celor mai populare vedete, filme si seriale de pe Facebook

Facebook a implinit un deceniu de existenta si odata cu aceasta retea sociala a crescut si popularitatea vedetelor, a filmelor, dar si a serialelor.

Un festival de fotografie din Cluj, inclus in lista celor mai importante din lume

Cotidianul britanic The Telegraph a inclus Photo Romania Festival in lista celor mai importante festivaluri de profil din lume.

Romania are cele mai scumpe iPhone 5S din UE

Pretul pentru un iPhone 5S de 16 GB fara abonament in Romania, de 1. 025,7 dolari, este cel mai mare din Uniunea Europeana, iar in lume se situeaza pe locul al patrulea, depasind cu aproape 50% costul unui model similar din Statele Unite si cu peste 10%.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )