Libnet.ro
UNICEF

17:00

De ce este eliberat Cristi Borcea din inchisoare. Judecatorii au publicat motivarea sentintei

Playtech Playtech,
De ce este eliberat Cristi Borcea din inchisoare. Judecatorii au publicat motivarea sentintei

De ce este eliberat din inchisoare Cristi Borcea, fostul finantator al Dinamo Bucuresti. Judecatorii au publicat motivarea sentintei. De ce este eliberat Cristi Borcea din inchisoare? 8 februarie 2019 Borcea a fost condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor, alaturi de Radu Mazare. Instanta a dispus si confiscarea sumei de circa . continuă pe Playtech

DigiSport: Motivarea instantei pentru sentinta de eliberare a lui Cristian Borcea din inchisoare

Pe 11 septembrie 2019, Judecatoria Sectorului 4 a decis ca fostul actionar al lui Dinamo, Cristian Borcea, poate fi eliberat din penitenciar, acolo unde executa o pedeapsa de 7 ani si 6 luni. Sentinta a venit dupa ce au fost contopite pedepsele din dosarele retrocedarilor ilegale de terenuri si transferurilor din fotbal. Astazi a fost data motivarea magistratilor, conform Digi24.

De ce a fost eliberat Cristi Borcea si cat a executat din pedepsele primite

Judecatoria Sectorului 4 motiveaza ca a admis liberarea lui Cristian Borcea deoarece omul de afaceri a fost staruitor in munca in penitenciar, a participat la programe si a dat dovada de indreptare, iar faptele pentru care a fost condamnat nu pot duce la concluzia ca scopul pedepsei nu a fost atins.

BOMBA in Romania! S-a aflat TOT despre femeia secreta din viata lui Cristi Borcea! VALENTINA PELINEL e in stare de SOC (FOTO)

Fostul patron al clubului Dinamo, Cristi Borcea, are sanse mari de a iesi din inchisoare, in urma cererilor repetate de eliberare conditionata.

DESPARTIREA MOMENTULUI! ADIO, Valentina Pelinel! Cristi Borcea, prins in fapt! Nebunie la iNCHISOARE (GALERIE FOTO)

Cristi Borcea a luat o decizie care a surprins lumea mondena! PANICA LA PALAT! PRINTUL CHARLES iN STARE GRAVA! IMAGINI GREU DE PRIVIT! A AFLAT ULTIMELE CUVINTE ALE PRINTESEI DIANA De cand se afla din nou.

Mihaela Borcea e total schimbata de cand are un nou iubit. L-a uitat de tot pe Cristi Borcea FOTO

Mihaela Borcea si-a schimbat loculasa ca i s-a schimbat si norocul! Fosta sotie a lui Cristi Borcea l-a dat uitarii definitiv pe afacerist si s-a reindragostit. Prin ce transformari a trecut aceasta de cand are noul iubit? Mihaela Borcea, schimbare totala de cand are un nou iubit Mihaela este de-a dreptul infloritoare de cand s-a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )