Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primele imagini de la locul unde ar fi fost gasite cele doua tinere arse, in Caracal. Cine e principalul suspect

Playtech Playtech,
Primele imagini de la locul unde ar fi fost gasite cele doua tinere arse, in Caracal. Cine e principalul suspect

Au aparut primele imagini de la locul unde politistii ar fi gasit corpurile celor doua tinere disparute din Caracal. Fotografiile sunt desprinde din filmele de groaza. Ce detalii de ultima ora ofera autoritatile? Update: Se pare ca ramasitele gasite la principalul suspect al disparitieie fetelor din Caracal provin de la mai multe victime. Primele imagini . continuă pe Playtech

Au fost prinse cele doua presupuse maicute care au impins un barbat peste sinele de cale ferata. Sunt mama si fiica

Cele doua femei, mama si fiica, care au terorizat locuitorii din Vaslui timp de mai multe zile, culminand cu bruscarea unei femei si impingerea unui barbat peste liniile de cale ferata, au fost depistate.

Crima din Caracal. Scene de groaza in casa unde au fost gasite ramasitele fetelor. Lasa-ma ca ma omori!

Noi detalii despre crima din Caracal din ancheta disparitiei celor doua minore din Olt. Surse din investigatie sustin ca una dintre victime, Alexandra Macesanu, a apucat sa sune la 112. De ce nu s-a putut interveni de urgenta pentru ca viata sa-i fi putut fi salvata si ce a reusit sa transmita politistilor? Update: Mama .

Imagini de la locul unde politistii au gasit ramasite umane. Ce spun anchetatorii - VIDEO

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Politistii au gasit ramasite umane in curtea unui mecanic auto, despre care se presupune ca ar fi luat-o la ocazie pe una.

Cine este criminalul din Caracal. Le-a ucis pe cele doua fete in chinuri groaznice

Barbatul din Caracal care este suspectat ca a rapit si a ucis in chinuri groaznice doua adolescente a fost incatusat de politisti. in curtea lui au fost gasite hainele uneia dintre tinere, dar si mai multe oase calcinate. Unul dintre vecinii barbatului sustine ca nu ar fi crezut niciodata ca acesta este in stare sa .

VIDEO Primele imagini cu Sorina Sacarin in noua ei casa din Statele Unite

Primele imagini cu Sorina Sacarin in noua ei casa din America au fost postate pe Facebook. Imaginile cu fata care se joaca la pianul din locuinta familiei au fost publicate pe Facebook de jurnalistul Ioana Dogioiu.

IN PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI: Numarul pasagerilor pe cele doua aeroporturi bucurestene s-a majorat cu 8,7%

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a inregistrat, in primele sase luni ale anului curent, cumulat pe cele doua aeroporturi, un trafic aerian de 6,85 milioane pasageri si 69. 687 miscari de aeronave aterizari si decolari), conform Agerpres.

Rasturnare de situatie in cazul fetelor disparute la Caracal. Fetele ar fi fost gasite transate in butoaie, acasa la un taximetrist

Fetele care au disparut in conditii asemanatoare in apropeire de Caracal, la diferenta de cateva luni au fost gasite moarte acasa la un taximetrist. Acestea ar fi fost in niste conditii absolut socante.

Catacomba descoperita la 3 kilometri de Ramnicu Sarat. in incinta au fost gasite oase

Urme ale unei vechi constructii subterane, cu pereti din caramida, au iesit la lumina in comuna buzoiana Podgoria, in urma unor sapaturi pentru turnarea fundatiei unei case. Este vorba despre un fost beci de casa ori parte a unui tunel foarte vechi. in catacomba au fost gasite si oseminte.

Cine erau, de fapt, cele doua maicute care au impins un barbat pe linia de tren. Politistii le-au identificat

Cele doua presupuse maicute care au impins un barbat pe sinele de tren au fost prinse si identificate. Cine sunt, de fapt, cele doua si de ce au apelat la un astfel de gest nebunesc? Cine sunt cele doua maicute care au impins un barbat pe sinele de tren? S-a aflat adevarul! Imaginile video cu .

Mihai Gadea, despre calugaritele false care au incercat sa ucida un om: Cele doua au fost eliberate de Politie

Mihai Gadea a vorbit la Sinteza Zilei, despre cele doua false calugarite care au incercat sa omoare un om, impingandu-l pe calea ferata. Potrivit imaginilor, se arata intentia persoanelor de a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )