Libnet.ro
UNICEF

11:00

Este Klaus Iohannis vinovat de inalta tradare? Raspunsul lui Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
Este Klaus Iohannis vinovat de inalta tradare? Raspunsul lui Tudorel Toader

Ministrul justitiei, Tudorel Toader a declarat, marti, la Antena 3, ca nu a vazut draftul legat de presupusa acuzatie de inalta tradare comisa de presedintele Klaus Iohannis si ca, pana in acest moment, nu. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Nu stiu daca as semna o cerere de acuzare a presedintelui de inalta tradare

Premierul Viorica Dancila a declarat, in cadrul unui interviu televizat, ca nu stie daca ar semna o cerere de acuzare a sefului statului de inalta tradare. Dancila a amintit ca a trecut si ea printr-o.

Codrin Stefanescu: Luam in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis

PSD ia in calcul suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, iar la inceputul lunii ianuarie va depune impotriva acestuia plangerea pentru inalta tradare, sustine secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu.

Dancila: Nu stiu daca as semna o cerere de acuzare presedintelui pentru inalta tradare. Cred ca trebuie facuta o analiza

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie daca ar semna o cerere de acuzare a presedintelui de inalta tradare, amintind ca a trecut printr-o astfel de experienta, si a apreciat ca este necesara o analiza.

Dancila: Nu stiu daca as semna o cerere de acuzare presedintelui pentru inalta tradare. Cred ca trebuie facuta o analiza

Premierul Viorica Dancila a declarat in emisiune Editie Speciala de la Antena 3, ca nu stie daca ar semna o cerere de acuzare a presedintelui de inalta tradare, amintind ca a trecut printr-o astfel de.

Tudorel Toader, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Tudorel Toader afirma ca presedintele Klaus Iohannis este mai prost consiliat decat fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Stire in curs de.

Presedintele PPE: Klaus Iohannis, un luptator neobosit pentrustat de drept si combaterea coruptiei, va conduce excelent presedintia Consiliului UE

Presedintele Partidului Popularilor Europeni PPE), Joseph Daul, afirma ca presedintele Klaus Iohannis, care este un luptator neobosit pentrustat de drept si combaterea coruptiei, va conduce excelent presedintia rotativa a Uniunii Europene.

Astrologul Mariana Cojocaru, previziuni teribile despre banii lui Klaus Iohannis in 2019

Astrologul Mariana Cojocarul afirma ca in 2019 presedintele Klaus Iohannis va avea ceva probleme cu banii. Aspect pozitiv la inceput de an este trigonul Soare - Lilith in Varsator, vizibil in prima parte a l.

Klaus Iohannis, singur pe schiuri de Revelion

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins singur pe schiuri de Revelion. Seful statului s-a lasat fotografiat alaturi de turistii veniti sa petreaca noaptea dintre ani in zona Sibiului. Nu este pentru.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj cu ocazia Anului Nou, in care indeamna romanii sa valorifice oportunitatea detinerii presedintiei Consiliului UE de la 1 ianuarie 2019 pentru a dovedi ca Romania este implicata, cu seriozitate,.

Liderul PPE: Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia Consiliului Uniunii Europene

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, spune ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Daul a transmis un mesaj in care anunta ca Romania preia astazi presedintia UE, fara a face vreo referire la Guvern, cel care va gestiona acest mandat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )