Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Tudorel Toader afirma ca presedintele Klaus Iohannis este mai prost consiliat decat fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Ministru din cabinetul Dancila, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Atingem noi culmi ale disfunctionalitatii

Alexandru Petrescu, ministru al Comunicatiilor, acuza ca ne aflam intr-un capriciu national provocat de presedintele Klaus Iohannis si spune ca orice plan ar face guvernantii, daca acesta are drum prin.

Tudorel Toader, despre punerea sub acuzare a presedintelui Iohannis: Pana acum nu s-a apelat la mine. Nu m-ar deranja daca nu s-ar apela

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, intr-un interviu difuzat marti seara de Antena 3, referindu-se la acuzarea presedintelui Klaus Iohannis de inalta tradare, ca pana acum nu s-a apelat la el pentru aceasta chestiune si ca nici nu l-ar deranja daca nu s-ar apela.

Este Klaus Iohannis vinovat de inalta tradare? Raspunsul lui Tudorel Toader

Ministrul justitiei, Tudorel Toader a declarat, marti, la Antena 3, ca nu a vazut draftul legat de presupusa acuzatie de inalta tradare comisa de presedintele Klaus Iohannis si ca, pana in acest moment, nu.

Viorica Dancila, nou atac la Klaus Iohannis: Ar fi un lucru nefiresc

Premierul Viorica Dancila l-a atacat din nou pe Klaus Iohannis in legatura cu reprezentarea Romaniei la Consiliul UE, intr-un interviu-eveniment de la Antena3. Ar fi un lucru nefiresc sa preia.

Premiile Politikix 2018. Trofeul Tudorele, fa ceva ii revine lui... Tudorel Toader

Trofeul Tudorele, fa ceva ii revine lui. Tudorel Toader. Ministrul justitiei a fost cel mai tare la fentare. De un an intreg, Tudorel Toader a fentat pe toata lumea: pesedisti si ziaristi,.

Presedintele PPE: Klaus Iohannis, un luptator neobosit pentrustat de drept si combaterea coruptiei, va conduce excelent presedintia Consiliului UE

Presedintele Partidului Popularilor Europeni PPE), Joseph Daul, afirma ca presedintele Klaus Iohannis, care este un luptator neobosit pentrustat de drept si combaterea coruptiei, va conduce excelent presedintia rotativa a Uniunii Europene.

Astrologul Mariana Cojocaru, previziuni teribile despre banii lui Klaus Iohannis in 2019

Astrologul Mariana Cojocarul afirma ca in 2019 presedintele Klaus Iohannis va avea ceva probleme cu banii. Aspect pozitiv la inceput de an este trigonul Soare - Lilith in Varsator, vizibil in prima parte a l.

Liderul PPE: Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia Consiliului Uniunii Europene

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, spune ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Daul a transmis un mesaj in care anunta ca Romania preia astazi presedintia UE, fara a face vreo referire la Guvern, cel care va gestiona acest mandat.

Klaus Iohannis, singur pe schiuri de Revelion

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins singur pe schiuri de Revelion. Seful statului s-a lasat fotografiat alaturi de turistii veniti sa petreaca noaptea dintre ani in zona Sibiului. Nu este pentru.

Ce ii rezerva astrele lui Klaus Iohannis in anul 2019

Astrologul Daniela Simulescu a explicat, marti, la Antena 3, ce ii rezerva astrele presedintelui Klaus Iohannis in anul electoral 2019. Stire in curs de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )