Libnet.ro
UNICEF

05:30

Liderul PPE: Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia Consiliului Uniunii Europene

Hotnews Hotnews,
 Liderul PPE: Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia Consiliului Uniunii Europene

Presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul, spune ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Daul a transmis un mesaj in care anunta ca Romania preia astazi presedintia UE, fara a face vreo referire la Guvern, cel care va gestiona acest mandat. continuă pe Hotnews

Presedintele PPE: Klaus Iohannis, un luptator neobosit pentrustat de drept si combaterea coruptiei, va conduce excelent presedintia Consiliului UE

Presedintele Partidului Popularilor Europeni PPE), Joseph Daul, afirma ca presedintele Klaus Iohannis, care este un luptator neobosit pentrustat de drept si combaterea coruptiei, va conduce excelent presedintia rotativa a Uniunii Europene.

PSD: Romania urmeaza sa preia presedintia Consiliului UE cu o situatie nefericita de blocaj la doua ministere importante. Ce ii cere PSD lui Iohannis

PSD ii cere luni presedintelui Klaus Iohannis sa deblocheze situatia de la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor, afirmand ca aceasta situatie afecteaza profund imaginea Romaniei la nivel european.

Cum a preluat Romania presedintia Consiliului European

Dl. Codrin Stefanescu, eternul clovn vesnic de serviciu al PSD, devenit inca si mai agresiv, si mai ridicol de cand a fost promovat in functia de secretar general al partidului, a anuntat in ultimele zile ale anului 2018 ca social-democratii romanii pregatesc pentru inceputul lui 2019 depunerea unui plangeri penale pe numele presedintelui Klaus Iohannis.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj cu ocazia Anului Nou, in care indeamna romanii sa valorifice oportunitatea detinerii presedintiei Consiliului UE de la 1 ianuarie 2019 pentru a dovedi ca Romania este implicata, cu seriozitate,.

Este Klaus Iohannis vinovat de inalta tradare? Raspunsul lui Tudorel Toader

Ministrul justitiei, Tudorel Toader a declarat, marti, la Antena 3, ca nu a vazut draftul legat de presupusa acuzatie de inalta tradare comisa de presedintele Klaus Iohannis si ca, pana in acest moment, nu.

Tudorel Toader, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Tudorel Toader afirma ca presedintele Klaus Iohannis este mai prost consiliat decat fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Stire in curs de.

Astrologul Mariana Cojocaru, previziuni teribile despre banii lui Klaus Iohannis in 2019

Astrologul Mariana Cojocarul afirma ca in 2019 presedintele Klaus Iohannis va avea ceva probleme cu banii. Aspect pozitiv la inceput de an este trigonul Soare - Lilith in Varsator, vizibil in prima parte a l.

Klaus Iohannis, singur pe schiuri de Revelion

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins singur pe schiuri de Revelion. Seful statului s-a lasat fotografiat alaturi de turistii veniti sa petreaca noaptea dintre ani in zona Sibiului. Nu este pentru.

Ce ii rezerva astrele lui Klaus Iohannis in anul 2019

Astrologul Daniela Simulescu a explicat, marti, la Antena 3, ce ii rezerva astrele presedintelui Klaus Iohannis in anul electoral 2019. Stire in curs de.

Presedintele Klaus Iohannis refuza sa isi indeplineasca obligatiile constitutionale. Sugestia unui avocat

Avocatul Toni Neacsu sugereaza ca presedintele Klaus Iohannis ar putea fi inlocuit temporar cu un presedinte interimar, deoarece refuza sa isi indeplineasca obligatiile constitutionale si da exemplul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )