Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ea este noua iubita din viata lui Victor Slav. Ce are in comun cu Bianca Dragusanu

Playtech Playtech,
Ea este noua iubita din viata lui Victor Slav. Ce are in comun cu Bianca Dragusanu

Dupa ce s-a anulat show-ul in care trebuia sa fie moderator, la Kanal D, ramas, peste noapte, somer, Victor Slav s-a reorientat rapidsi, alaturi de fostul coleg, Catalin Cazacu au decis sa se apuce de altceva. Este vorba de un nou proiect, intitulat Wedding Crashers, Cu alte cuvinte, cei doi prezinta nunti, dar nu numai . continuă pe Playtech

Victor Slav SPUNE TOTUL despre NOUA IUBITA! CINE I-A FURAT INIMA? Nu m-am gandit inca la ce ii voi oferi

Desi Victor Slav a fost destul de discret pana acum in legatura cu viata amoroasa, fostul prezentator TV a dat totusi cateva detalii despre noua sa cucerire. Cei doi locuiesc deja impreuna, semn ca.

Motivul pentru care Victor Slav este renegat in toate televiziunile din Romania. Nici macar nu il mai invita

Bianca Dragusanu si-a refacut viata si pare ca totul este lapte si miere acum intre ea si noul sot. Mai mult decat atat, contractele de imagine si proiectele ei sunt in derulare si ii aduc in continuare bani frumusei in conturi. Din pacate, acest lucru nu poate fi spus si despre Victor Slav, care parca .

Problema cu care s-a confruntat Oana Turcu. A fost drama celor mai frumosi ani din viata ei

Celebra vedeta Antena Star, Oana Turcu dupa ce a trecut printr-o transformare spectaculoasa, reusind sa slabeasca peste 10 kilograme, in aproximativ trei luni, acum a decis sa faca marturisiri despre o anume perioada din viata ei. Problema cu care s-a confruntat Oana Turcu intr-un articol, publicat pe blogul personal, Oana Turcu povesteste de un anume .

Se pregatea de cea mai fericita zi din viata sa, cand viitoarea mireasa a primit un mesaj ciudat: Ar trebui sa te gandesti mai bine

Urma sa traiasca cea mai fericita zi din viata sa, cand viitoarea mireasa a primit un mesaj ciudat.

Cunoscutul actor Damian Oancea a incetat din viata. A fost un nume de referinta al Nationalului timisorean

Actorul Damian Oancea a incetat din viata, potrivit unui anunt publicat pe Facebook de Teatrul National Mihai Eminescu din Timisoara. Nascut in 22 martie 1945 la Craiova, Damian Oancea a absolvit.

El este pacientul zero din Italia. Unde a izbucnit focarul de coronavirus

Criza epidemiologica declansata in China a ajuns si in Europa, cea mai afectata tara, in acest moment, fiind Italia, cu peste 300 de cazuri de infectie si aproximativ 10 persoane decedate. El este pacientul zero din Italia De la declansarea crizei autoritatile italiene au incercat sa depisteze pacientul zero, prin mijloacele specifice, atat cele medicale, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )