Libnet.ro
UNICEF

22:30

Este OFICIAL: localitatea Tandarei intra in CARANTINA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Este OFICIAL: localitatea Tandarei intra in CARANTINA

Orasul Tandarei intra in carantina. Decizia autoritatilor a fost luata tinand cont de numarul mare de persoane infectate si de decese din aceasta zona. continuă pe Wall-Street Ro

Orasul Tandarei intra in carantina

Orasul Tandarei intra in carantina, a anuntat, sambata ministrul Marcel Vela intr-o conferinta de presa tinuta la sediul Ministerului Administratiei si Internelor.

CORONAVIRUS. A fost emisa Ordonanta Militara numarul 7. Localitatea Tandarei, in carantina totala Zboruri suspendate spre si dinspre mai multe state grav afectate de pandemia de COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcela Vela, a anuntat sambata emiterea unei noi Ordonante militare, in contextul starii de urgenta, instituite in Romania pentru a limita raspandirea noului coronavirus pe.

Ordonanta Militara 7 din 2020. Tandarei intra in carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat vor sustine o declaratie de presa la sediul MAI de la ora 14.

Ordonanta Militara 7 din 2020. Tandarei intra in carantina totala; Toate zborurile catre si dinspre tarile din zona rosie, suspendate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat au sustinut o declaratie de presa la sediul MAI. Echipa Ministerului de Interne a prezentat masurile din noua Ordonanta Militara 7.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )