Libnet.ro
UNICEF

22:15

Orasul Tandarei intra in carantina

Hotnews Hotnews,
 Orasul Tandarei intra in carantina

Orasul Tandarei intra in carantina, a anuntat, sambata ministrul Marcel Vela intr-o conferinta de presa tinuta la sediul Ministerului Administratiei si Internelor. continuă pe Hotnews

Este OFICIAL: localitatea Tandarei intra in CARANTINA

Orasul Tandarei intra in carantina. Decizia autoritatilor a fost luata tinand cont de numarul mare de persoane infectate si de decese din aceasta zona.

IN URMA INSTAURARII CARANTINEI CFR Calatori nu va emite tichete de calatorie pentru orasul Tandarei

In urma instituirii carantinei in orasul Tandarei, CFR Calatori nu va emite tichete de calatorie pentru orasul Tandarei decat pentru persoanele la care face referire articolul 2 din Ordonanta Militara, informeaza operatorul feroviar.

CFR Calatori nu va emite bilete de calatorie pentru orasul Tandarei

CFR Calatori nu va emite tichete de calatorie pentru orasul Tandarei decat pentru persoanele la care face referire articolul 2 din Ordonanta Militara. anunta compania de transport feroviar.

Ordonanta Militara 7 din 2020. Tandarei intra in carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat vor sustine o declaratie de presa la sediul MAI de la ora 14.

Ordonanta Militara 7 din 2020. Tandarei intra in carantina totala; Toate zborurile catre si dinspre tarile din zona rosie, suspendate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat au sustinut o declaratie de presa la sediul MAI. Echipa Ministerului de Interne a prezentat masurile din noua Ordonanta Militara 7.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )