Libnet.ro
UNICEF

16:30

Este oficial: Ministrul Muncii a semnat schimbarea pentru milioane de pensionari

Playtech Playtech,
Este oficial: Ministrul Muncii a semnat schimbarea pentru milioane de pensionari

Ministrul Muncii s-a tinut de cuvant si a semnat ordinul care vizeaza milioane de pensionari din Romania. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunta recent o reforma in sistemul de pensii si. continuă pe Playtech

Pensii 2021. Anuntul socant al zilei pentru milioane de pensionari. Ce a decis Raluca Turcan

Raluca Turcan vine cu un nou anunt socant pentru milioane de pensionari. Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care beneficiaza de suma lunara in cauza? Anuntul oficial al ministrului Muncii. Pensii 2021: anuntul ministrului Muncii Ministrul Muncii anunta ca in zilele urmatoare va emite un ordin in privinta evaluarii dosarelor de pensie, astfel ca .

Pensii 2021. Iesirea la pensie, amanata cu multi ani. Schimbarea care se pregateste pentru milioane de oameni

Pensii 2021. Ce schimbare se pregateste pentru milioane de oameni din tara. Raluca Turcan a facut azi un anunt pentru romani in ce priveste pensionarea. Pensii 2021. Ce se intampla cu iesirea la pensie Astfel caministerul Muncii condus de Raluca Turcan pregateste un proiect de lege prin care sa existe posibilitatea pensionarii la varsta de .

Recalcularea pensiilor si marirea cu 40%. Ministrul Muncii a lamurit acum totul pentru milioane de pensionari

Cresterea pensiilor e promisiunea cu care PSD a defilat in campania electorala, dar si cand a fost la putere. Culoarea politica s-a schimbat intre timp, iar ministrul Muncii vine cu.

Raluca Turcan, ministrul Muncii, anunta o noua lege a pensiilor: Va aduce o majorare. Ce se va intampla cu cele speciale

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a vorbit joi, 28 ianuarie, despre o noua lege a pensiilor, in cadrul unei conferinte de presa. 5 milioane de pensii vor fi recalculate. Odata cu evaluarea dosarelor, vom.

MINISTRUL MUNCII: Majorarea pensiilor cu 40% e o iluzie

Cresterea pensiilor cu 40% este o iluzie, deoarece Romania, in nicio etapa a dezvoltarii ei, nu este in stare sa faca efortul bugetar necesar acestei majorari, de 138 de miliarde de lei, a declarat, luni, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan.

Ministrul Educatiei, veste excelenta pentru profesori. Cati bani ar putea primi pentru orele recuperate

Ministrul Muncii, Sorin Cimpeanu, a anuntat in cursul zilei de ieri ca ordonanta privind remunerarea profesorilor pentru recuperarea orelor pierdute a fost prezentata miercuri, in sedinta Guvernului. Potrivit acestuia, suma propusa este motivanta, fiind similar cu plata medicilor. Cati bani vor primi in plus profesorii Momentul redeschiderii scolilor este tot mai aproape, astfel ca autoritatile .

Ministrul Muncii afirma ca exista peste 413.000 beneficiari reali ai venitului minim garantat

Ministrul Muncii Raluca Turcan afirma ca in Romania sunt 170. 000 de titulari de venit minim garantat, dar numarul total al beneficiarilor reali este de peste 413.

Cei care primesc ajutoare sociale nu pot iesi la pensie pentru ca n-au contribuit. Ministrul Muncii: Unii fenteaza sistemul

Ministrul Muncii a declarat luni, la B1TV, ca doreste sa regandeasca sistemul de anchete sociale, avand in vedere faptul ca multe persoane ar putea fenta acest sistem, fiind oameni in puterea muncii, care sub o forma sau alta reusesc sa beneficieze de ajutoarele sociale.

MINISTRUL MUNCII: Alocatiile vor intra de la 1 februarie majorate cu 20%

Alocatiile vor intra de la 1 februarie marite cu 20%, iar urmatoarea majorare depinde de decizia Parlamentului, a afirmat, miercuri seara, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, la postul public de televiziune.

Ministrul Muncii, despre neimpozitarea salariului minim: Nu e luata inca o decizie pe acest subiect. Exista si avantaje si dezavantaje pentru aplicarea unei astfel de masuri

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirma ca nu s-a luat o decizie in coalitia de guvernare cu privire la propunerea formulata de USR privind neimpozitarea salariului minim. Nu e luata inca o decizie pe acest subiect. Exista si avantaje si dezavantaje pentru aplicarea unei astfel de masuri, declara Turcan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )