Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este oficial, vestea proasta a diminetii pentru romani. Nu se vor mai pensiona in aceste conditii

Playtech Playtech,
Este oficial, vestea proasta a diminetii pentru romani. Nu se vor mai pensiona in aceste conditii

Veste proasta pentru romani! Ce au aflat in aceasta dimineata? Planul de la Guvern ii va dezamagi pe multi dintre cetateni. Care sunt oile modificari si ce obiective noi sunt puse acum in prim-plan? Veste proasta pentru romani. Nu se vor mai putea pensiona in aceste conditii A fost eliminata scema de pensionare anticipata a . continuă pe Playtech

Este oficial. Un judet intreg a intrat in scenariu rosu de aseara. Ce nu mai au voie sa faca locuitorii

Veste proasta pentru locuitorii judetului Ilfov. incepand de ieri seara, de la ora 20:00, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfova decis intrarea intregului judet in scenariu rosu. Decizia a fost luata in urma cresterii incidentei mai mare de 3 la mia de locuitori, astfel ca locuitorii trebuie sa respecte mai multe masuri de restrictie.

Ce categorie de muncitori se poate pensiona cu 13 ani mai devreme. Vesti bune pentru romani!

Mai multe categorii de angajati care au muncit in industria de armament vor putea iesi mai devreme cu 13 ani la pensie, conditia principala fiind aceea ca stagiul de cotizare sa fie de minimum 25 de ani. Vesti bune. Angajatii care au muncit in industria de armament vor iesi cu 13 ani mai devreme la .

Se dau bani pentru romani! Categoria care va primi 25.000 de euro

Printr-o linie de finantare deschisa joi administratorilor de granturi, in anumite conditii, tinerii care nu lucreaza si nu mai studiaza NEET), au posibilitatea de a obtine fonduri europene in valoare 25. 000 de euro pentru a-si deschide mici afaceri. insa, abia din anul 2021 va incepe si selectia tinerilor someri care vor sa acceseze aceste fonduri.

Angela Merkel a facut anuntul oribil. E oficial, sute de mii de romani sufera!

Angela Merkel a facut un anunt teribil pentru sute de mii de romani. Ce se intampla si care sunt declaratiile oficialului? Cancelarul german vine in prim-plan cu o veste teribila. Angela Merkel, anunt crunt. Declaratiile oficiale ale cancelarului german Angela Merkel a venit cu noi vesti despre situatia in care se afla Germania. Cancelarul a .

OFICIAL BCE: Bancile din zona Euro vor putea plati dividende daca au bilanturi solide

Bancilor din zona Euro li se va repermite plata de dividende incepand de anul viitor, insa cu conditia ca acestea sa convinga reglementatorii ca bilanturile lor sunt destul de puternice pentru a supravietui efectelor economice si financiare negative ale pandemiei de coronavirus, a declarat, ieri, pentru Financial Times, Yves Mersch, vicepresedinte al Consiliului de Supraveghere al Bancii Centrale Europene BCE).

Cum faci acasa cea mai buna salata de cartofi. Reteta este atat de simpla, perfecta pentru post

Salata de cartofi este un fel de mancare din cartofi fierti si o varietate de alte ingrediente. in general, este considerata o garnitura, deoarece insoteste de obicei felul principal. Se crede ca preparatul isi are originile in Germania, raspandindu-se in mare parte in Europa si mai tarziu in coloniile europene. Reteta de salata de cartofi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )