Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce este scris pe crucea lui Marcel Toader, primita din Maramures. Oamenii s-au uitat lung la acest mesaj

Playtech Playtech,
Ce este scris pe crucea lui Marcel Toader, primita din Maramures. Oamenii s-au uitat lung la acest mesaj

Marcel Toader 56 de ani) a murit sambata, 3 august. Omul de afaceri se afla in acel moment in vizita la Johnny Sandulescu, amicul sau. Durerea pierderii lui a fost mare pentru prieteni si de nesuportat pentru mama sa. Luni, 5 august, afaceristul urmeaza sa fie inmormantat. Ce scrie pe crucea sa? Ce este scris . continuă pe Playtech

Digisport: Marcel Toader a incetat din viata la 56 de ani

Marcel Toader a decedat, sambata, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardiac. Marcel Toader a fost un rugbist de performanta, avand numai putin de 30 de selectii in echipa nationala a Romaniei.

Cand va fi inmormantat Marcel Toader. Iata ce a scris familia pe crucea lui

Marcel Toader a murit sambata, 3 august, la varsta de 56 de ani, in urma unui infarct. Cand va fi inmormantat fostul rugbyst si ce a scris familia pe crucea lui? Cand va fi inmormantat Marcel Toader Marcel Toader, fost rugbyst si om de afaceri, a avut, in ultima parte a vietii, o firma care .

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al Gabrielei Cristea

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

Gabriela Cristea, reactie dura dupa moartea lui Marcel Toader. Nu o sa merg la inmormantare! Iata motivul

Gabriela Cristea a fost contactata de jurnalisti pentru a spune ce simte acum, dupa moartea lui Marcel Toader. Reactia ei a fost destul lipsita de empatie, dar este una la care oricine s-ar fi asteptat. Prezentatoarea TV i-a fost sotie pana in 2013, iar afaceristul a avut cu ea cea mai lunga casnicie din cele .

Marcel Toader a fost casatorit de 6 ori. Scandaluri uriase cu Gabriela Cristea si Maria Constantin

Cine se uita la palmaresul amoros al lui Marcel Toader ar crede, la prima vedere, ca era un cuceritor neintrecut, un Don Juan al vremurilor prezente. Pe cat de multe femei a reusit, insa, sa agate, pe atat de multe divorturi a si avut. Cert este ca era un barbat de moda veche, caruia nu-i .

S-A AFLAT! Unde isi va DORMI SOMNUL VESNIC Marcel Toader! Decizia a fost luata, familia este SCANDALIZATA

Marcel Toader a murit fulgerator sambata, iar familia acestuia se pregateste acum de inmormantare.

Reactia Mariei Constantin, dupa ce a aflat ca Marcel Toader A MURIT: Nimeni nu se astepta la o asemenea replica...

Vestea ca Marcel Toader a luat prin surprindere pe toata lumea. EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATA! I-A INNEBUNIT PE TOTI SI ACUM S-A DEZBRACAT PENTRU PRESEDINTE! GALERIE FOTO) Afaceristul a fost.

Eram langa Marcel Toader cand acesta a murit. Un martor a povestit totul

Marcel Toader a murit in mod fulgerator in fata prietenului sau, Johnny Sandulescu. Doamne, este groaznic ce s-a intamplat. Nu pot sa imi revin. Venisem la Peris, acasa, si stateam pe terasa casei. La.

Ultima imagine cu Marcel Toader in viata. Prietenul lui a facut publica fotografia de pe marginea piscinei

Marcel Toader 56 de ani) fost jucator de rugby union si om de afaceri, a avut in ultima parte a vietii o firma care se ocupa de piscine. A intrat in insolventa, s-a ocupat de alte lucruri, apoi a revenit la pasiunea sa. Ironia sortii, acolo si-a dat si ultima suflare, in cursul zilei .

Marturia tulburatoare a celui care a fost de fata cand a murit Marcel Toader. I-a cazut telefonul din mana, apoi.

Marcel Toader s-a stins din viata la doar 56 de ani, fulgerator, cand nimeni nu s-ar fi asteptat la un astfel de sfarsit. Nu atat de grabnic, cel putin. Imagineaza-ti ca stai de vorba cu o persoana si, pret de o clipa, doar te-ai intors cu spatele, iar acel om moare subit, fara sa sufere .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )