Libnet.ro
UNICEF

14:00

El este sosia lui Celentano din Las Fierbinti. Dupa trei beri, e mai ceva ca personajul de la PRO TV

Playtech Playtech,
El este sosia lui Celentano din Las Fierbinti. Dupa trei beri, e mai ceva ca personajul de la PRO TV

Cum orice nas isi are nasul, pana si Celentano are concurenta acerbala numerele de pahare. Sosia personajului pe care Adrian Vancica il interpreteaza in Las Fierbinti a fost gasita! Cum arata, cine este si cat de tare se aseamana cu personajul, la doar trei beri distanta! Mitica, la trei beri distanta de rolul veritabil din . continuă pe Playtech

Celentano a aflat direct de la Andreea Esca ce salariu are. Reactia actorului din Las Fierbinti e fabuloasa

Salariul Andreei Esca a fost dezvaluit chiar de la faimoasa prezentatoare de stiri. Celentano si-a facut curaj sa o intrebe acest lucru in mjlocul unor filmari de la serialul Las Fierbinti. Aceasta nu s-a sfiit si i-a raspuns sincer cat ia pe luna. Reactia lui Adrian Vacica a fost una de neuitat. Iata ce i-a .

Care este adevarata relatie dintre Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinti, si Smiley. Nu i-as zice nu!

Multa lume ii aduce impreuna, ba chiar ii vede intr-o relatie mai mult decat una profesionala. Care este adevarata legatura dintre Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinti, si Smiley? Care este adevarata relatie dintre Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinti, si Smiley? Serialul de comedie Las Fierbinti a avut un episod in care Gianina .

Cum se imbraca si cum arata, de fapt, Mihai Dragomir, atunci cand nu este Dorel din Las Fierbinti. Femeile il gasesc irezistibil FOTO

In serialul Las Fierbinti, este prostul satului, dar in realitate, aproape ca nici nu l-ai recunoaste. Aproape, pentru ca atunci cand zambeste, e imposibil sa nu-l recunosti pe Dorel din Las Fierbinti. Personajul este interpretat de Mihai Rait Dragomir, dar probabil ca-i stii deja numele real, daca esti un fan infocat al serialului. Actorul se .

SUPLIMENT GAMBLING Turismul din Las Vegas ridica veniturile Caesars Entertainment

Vizitatorii proprietatilor Caesars Entertainment Corp. din Las Vegas au sporit veniturile realizate la nivel mondial de operatorul american de cazinouri, in mare parte datorita tarifelor in crestere pentru camerele de hotel si a cheltuielilor din restaurante.

Ce pensie are Adriana Iliescu. Cea mai batrana mama din Romania, umilita dupa ce a fost atatia ani profesor universitar

Adriana Iliescu face tot posibilul ca fiicei sale Eliza sa nu ii lipseasca nimic. Femeia se descurca insa foarte greu. Dupa ce a fost profesor universitar, cea mai batrana mama din Romania primeste o pensie de aproape 2. 000 de lei. Cele doua traiesc in conditii grele intr-un apartament din Drumul Taberei. Adriana Iliescu, cea mai .

Batran de 74 de ani din Braila arestat dupa ce a incercat sa violeze o fata de cinci ani

Un batran, in varsta de 74 de ani, din comuna braileana Ulmu, a fost arestat dupa ce a incercat sa violeze o fata in varsta de 5 ani, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean I.

Nepotul lui Churchill, exclus din Partidul Conservator dupa ce a votat impotriva Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat marti seara ca va depune o motiune in parlament pentru a convoca alegeri anticipate, la scurt timp dupa ce o alianta transpartinica a deputatilor a adoptat o motiune.

ISU anunta ca verifica cladirile din Centrul Istoric , dupa cutremurul de marti

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov verifica, in prezent, imobilele din Centrul Istoric al Capitalei, dupa cutremurul cu intensitatea de 4,5 grade pe scara Richter, care a avut loc marti la pranz.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )